0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,543 puan) tarafından

Google bakıyorum safran, papatya, zerdeçal,zeytinyağı vs hepsi yazıyor tecrübeli olanlarınız varsa onlarında fikrini almak istedim. Ben daha önce kızıl denemiştim saç koyu olunca. 

3 Cevaplar

0 oy
(6,370 puan) tarafından

He sac acma mi o iste @Spolat ustadir 

(500 puan) tarafından

Ay canım eğer kızıl bakır kahve tonlarını kullanmayacaksan kınayla saç açma sakın kına boya gibi de değil silme işlemi ile bile saçtan çıkmıyor neredeyse acayip bir kızıllık veriyor

(1,543 puan) tarafından

Saç açma değil ya normal sarı renk yapma Kızıla boyayalım bayağı oldu zaten şu an kendi tonunda kahve tonları yani başörtülü olduğum için sıkıntı olacağını düşünmüyorum deneme yanılma yöntemi biraz Safran biraz papatya suyu biraz da zerdeçal karıştırıp yapayım diyorum hafif de zeytinyağı beslesin diye:)

(500 puan) tarafından

Saçını şu an kahveyse bayağı zor canım ister istemez sürekli kızıllık çıkar platin veya soğuk sarı tonlarını elde edemezsin ama biraz daha böyle bal köpüğü gibi ne bileyim daha sıcak sarı tonları düşünürsen yapılabilir bence bak sinema ki otu saçı çok açar sinemaki ve papatyayı birlikte demleyip içine e vitamini ve bemiksan bile ekleyerek saçına sürüp güneşte bekletirsen bayağı bayağı açılmış tonlar elde edersin ben bir ara böyle çok açmıştım saçımi zaten başörtüsü kullanıyormuşsun kademe kademe aç  her açma işleminden sonra da saçına ona uygun tonda boya kullanmaya başla boyaların içerisine de ıgora turunculuk önleyici böyle nohut kadar karıştırman lazım 

(1,543 puan) tarafından

Igora ilkkez duyuyorum.  E vitamini yerine zeytinyağı eklemem çok karıştırmak istemiyorum organik zaten oda

(500 puan) tarafından

Ya zeytinyağı da ekleyebilirsin ama saçını eğer beslemek istiyorsanız zeytinyağından ziyade keten tohumunu öneririm inanılmaz bir maske ve saçı böyle pamuk gibi yapıyor ben hem yüzümü hem de saçıma uyguluyorum 

Igora turunculuk onlleyici trendyol'da var başka nerede var bilmiyorum eğer igoran yoksa mor şampuan da koyabilirsin ama o daha çok grilik veriyor ve geçici ıgora daha sağlıklı sonuç verir

(906 puan) tarafından

Cnm bende kına yaptım da ,acaba akmazmi bu ya boyamak istiyorum,yapali 4 ay oldu galiba 

(500 puan) tarafından

Kına bayağı bayağı kalıyor saçta bilmiyorum ki ne kadar sürede Akar canım vallahi zor

-Reklam-
0 oy
(7,389 puan) tarafından

annem havuç olmuştu 😂

(1,543 puan) tarafından

İçine bişeler katmışmıydı

0 oy
(1,543 puan) tarafından

Güncelleme.  Bu yazdıklarımı kınaya karıştırıp kullansam nasıl olurr sizce . Saçım orta koyulukta kahve tonu şuan. Boyası yani.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 92 göst.
10 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nz (604 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 257 göst.
0 oy
4 cevap 231 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma&furkan (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ElaLii (557 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,021 soru

24,283,171 cevap

342,893 kullanıcı

...