0 oy
46 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,506 puan) tarafından

Aslında çok güzel alışmışti taki memlekete gidene kadar gidince herşey sil baştan oldu , çiş de sıkıntı yok söylüyor yapıyor ama kakası gelince asla yapmak istemiyor klozet oturmak istemiyor tutuyor sadece ,ve tek çare telefon eline veriyorum öyle yapıyor .diğer türlü asla gelmiyor tuvalete ,3,5 yaşında ve 8 aylık hamileyim .önerileriniz varmı .

Bu bir süreç mi 

2 Cevaplar

0 oy
önce (7,324 puan) tarafından

Klozet soguk geliyor sanirim ondan benim ki de oturmak istemiyor lazimligini geri cikardim ona yapiyor simdi onun onceside alaturkaya yapiyordu kucagimda

önce (1,506 puan) tarafından

Yok alakası yok lazımliga yapıyordu onunla alistirdim ama memlekette alaturka tuvalet tek vardı ondan korktu odur budur böyleyiz bide hamileyim die direk merdivenle klozet kapağı sipariş verdim .merdiven çok hoşuna gittiginden ciş yapıyor ama kaka asla yapmıyor ben anlıyorum geldiğini telefon verip öyle oturuyorum yapıyor 

önce (7,324 puan) tarafından

Ustune cok gitme canim belki duzeni degistigi icin boyle yapiyordur

Bende gitmiyorum o yüzden telefonla yaptırıyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (38 puan) tarafından

belli bi süre böyle davranır sonra unutur korkusunu normale döner canım sen sadece çok telefona alıştırma onu oturturduktan sonra yapmaya başlayınca telefonu kirlwnir ıslanır bozulur diyerek elinden al yavaş yavaş normale döner şu

Asla vermiyor oturunca bile hadi verelim telefon diyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 272 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,658 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
20 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,506 puan) tarafından soruldu