0 oy
48 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (767 puan) tarafından

Selamun aleyküm can hanımlar iki çocuk annesiyim ikiside sezeryan. İkinci çocuğumu 7 ay önce kucagıma aldım haliyle 60 kilodan 75 kiloya ulaştım ve hala o kilodayim gitmek bilmedi diyet de yapamıyorum emzirdiğim için. Çok kafaya takar oldum gt bi yandan göbek bi yandan başını almış gidiyor bu şekilde olupta eski kilosuna kavuşan oldu mu firkinize ihtiyacım var lütfen boş geçmeyin

2 Cevaplar

0 oy
önce (114 puan) tarafından

Ben ne kadar zayıflarsam zayıflıyım o göbegim kaldı ya heryerdrn gidiyo sezeryan göbegi çok zor bence kişiden kişiye degişit belki ama çevremdeki herkes aynısını diyo zaten

önce (767 puan) tarafından

GGobek çok kötü duruyor ya psikolojim bozuluyor 

-Reklam-
0 oy
önce (385 puan) tarafından

Ben verdim hepsini şuan emziriyorum 52 kiloyum tek fazlalık gobegimdi onu da bir buçuk ayda erittim şuan Spor ve jel desteğiyle sıkıştırmaya çalışıyorum fazla deriyi

Neler yaptığın hakkında bilgi verir misin

önce (385 puan) tarafından

Ben öncelikle kurabiye ve hamur işi tarzı şeyleri hayatımdan bayağı bir azalttım yani evde yaptıklarımı yiyorum ama özellikle bu margarinle yapılan yani kurabiye tarzı şeyleri ve ekmeği hayatından bayağı çıkardım kepekli ekmek tüketiyorum günde sadece 2 öğün yemek yiyorum 58 kiloydum şu anda 52'ye düştüm ve göbeğim tamamen gitti tekrar kilo alacağım ama dengeli bir şekilde göbekten almadan almaya çalışıyorum ben bir de şeker kullanmıyorum yani çayımı kahvemi şekersiz tüketiyorum ama buna karşı günde 2 defa sufle yediğim oluyor :) kan şekerim düşünce ister istemez tatlı isteyebiliyorum  Bir de ben antalyalıyım genel olarak Akdeniz mutfağı severim yani eşim Antepli olmasına rağmen çok fazla salçalı yağlı yemekler yapmıyorum evde genellikle sebze zeytinyağlı ağırlıklı bence bunun da etkisi çok

Ekmek yemediğim öğün gecesinde illaki ekmek yiyorum zapt edemiyorum kendimi şekeri çıkarmaya çalışıcam inşallah birde bisküvi tarzı çok tüketiyorum spor yapmaya çok üşeniyorum inşallah senin dediklerini deneyeyim, süt emzirmek çok zorluyor beni yoksa açlık diyeti yapacaktım

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 85 göst.
25 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Mesudeee (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
24 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kediterbiyecisi (1,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
0 oy
2 cevap 215 göst.

Kategoriler

1,482,833 soru

24,255,944 cevap

341,210 kullanıcı

...