Kızlar bu aralar nerede baksam buhar makinesi ve onu övenleri görüyorum Temizlikte çok kurtarıcı oluyor Bir de her yeri tertemiz yapıyor diyorlar öte yandan Annem de yeni yeni icatlar ne gerek var diyor aranızda alan kullanıp memnun olan var mı
denemek amaçlı kiwinin en ucuz modelini aldım ocağı pencere pervazlarını çok iyi temizliyor. deterjan kullanmamak ise bence on numara iş.
Hm siz ne kadar a aldınız acaba
sürekli kullanacağımı bilsem daha gelişmiş modelinde de bakacağım ama 2-3 kullanıp evde fazlalık yaparım diye korkuyorum 😂
Satıcı kuzey pazarlama imiş
Aa çok uygun muş koltuk falan da silinir mi bunla acaba
hiç denemedim, uğraştırır sanki biraz, su haznesi baya küçük çünkü
Benim fakirlik seviyem buhar makinası diyince hastanelerdeki buhar makinası geldi aklıma :) oğluma aldım bronşit olduğu için ondan kaldı yazacaktım :)
😃😃 çocuklu evlerin vazgeçilmezi Maalesef o
Sorma gitsin
Bı sen tek degılsın valla benımde aklıma hastanedekı buhar makınesı geldı kendıme gülüyodum senın yorumun karsıma çıktı sevındım bı ben öyle dusunmemısım dıye, 😆
Bizim fakirlik seviyesi bacım :)
Bende merak ediyorum airfryer isine doner mi diye merak da ediyorum
Geçen sene aldi
m bende bu markayı işim kolaylassin zamandan tasarruf edeyim dersen al duvarları yerleri camları kapıları mutfak dolapları duşakabin koltuk yatak baza araba içinde halıda aklına neresi gelirse çok kullanışlı
Peki kireç lekeleri gidiyormu
Duşakabinden gidiyor evet. Bide dusakabinin malı da önemli cam mesela benim ki gayet güzel oluyor mikalarda falan nasıl olur bilmem
Benimde cam siz hangi aldınız model
Pirantech markası trendyoldan almıştım geçen sene 4 bine
Yukarıda görsellerde var zaten resmini attım
1,495,942 soru
24,438,069 cevap
353,029 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın