0 oy
68 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından

Kızlar 6 yıl önce bana babamın apartmanı var ordan hiç oturmadığım bir daireden hatta ikamet ı'm o katta hiç olmadığı halde ordan bana tam 190 bin TL icra borcu gelmeye başladi ben ise manisadaydım bebeğimi yeni doğurmuş beni binlerce avukat arıyordu ben bebğimle soğukta gidip itiraz dilekçeleri veriyordum red geliyordu babam ise benimle muhattap bile olmuyordu canlar eşimle ayrılma noktasına bile geldim 6 yıl boyunca kavgalar icralar 24 taneydi saçlarımda egzamalar çıktı çok agladım depresyonlar çünkü ben orda hiç oturmadım ki neyse bu bir elektrik faturası borcuydu abonelik bile benim adıma değildi kaçak elektrik borcu neyse 6 yıl boyunca gidip geldim ya dilekçelerimi verip adama polisi getiricem dedim artık o an araştırıp benim olmadığım ortaya çıktı babamınmış o ödedi ama babam olacak kişi kendi parasını ödedi benim değildi o borç onun üstüne yapılınca oldu adam bana borç sizin değilmiş dedi evinize gidin dedi ama ben hala bloke olmuş kartımı kullanamıyorum ve 6yıl neler çektim sizce tazminat açsam mı açmasammı 

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,138 puan) tarafından

Babanamı tazminat davası açmak istiyorsun senin üstüne olmayan fatura için için ztn nasıl sana borç gelmişti onu anlayamadım ben çok saçma bişey bu kimin adı geçiyorsa faturada sorumlu odur bide ölçüde değilki çıcuğuna kaldı olsun canlı yaşayan adam sen ne alaka 

önce (28 puan) tarafından

Hayır elektrik yerine açmayı düşünüyorum çünkü 6yıl boyunca gereken tüm belgesi götürdüm neler çektim kaldırmadılar avukatlar her dakika aradı ama açsam sonuç alırmıyım

önce (1,419 puan) tarafından

aki bokun.u gecer. koskoca sirketle bas edemessin. avukata odeyecegin masraf kat kat fazla olur. koskoca elektrik sirketin avukat ordusi vardir

kaldiki yasanmis bitmis ugrastirtmislar sadece seni. birc kitlememisler haciz kitlememisler . isini bilmeyen calisanlara denk gelmissin git gel ugratsirtmislar seni sadece

önce (2,138 puan) tarafından

Bencede koca şirket avukat yığınları vardır maalesefki aynı 6 yıldaki süreci bide bunlarla yaşarsın  kurtulduğunu şükret konuyu kapat bence canım yine iyi kurtuldun o açıdan bak 

-Reklam-
0 oy

suan senin bircun varmi. kapat kartini. bankaya durumu anlat borcun yoksa zaten o bloke kalkmasa bile yeninkart vikarip kullandirtir sonucta borcsuz harcsiz bir vatandassin.

babanin dairelerinden sana ancak bircun kalmasi mirasci olarak kalir. babanda ölmedigine gore sian senlik bir durum yok zaten. abban ister oder ister borc birakir sana . vergirelri onlari bunlari odemesse mallari alirken miras alirken borclarida kabul edmek durumunda kalirsin sadece 

Mağdur edildim 6yıl tazminat davası açabilir miyim

aki bokunj gecer . ne gerek var. isini bilmeyen personele denk gelmissin igrastirtmislar seni sadece mevzu bi. borc yuklememisler ustune hatali sekidle paranida almamislar. İşini bilmeyen belki işe yeni başlamış ne yapacağını bilmeyen elemanlarla karşılaşmışsın dosyan oradan oraya oradan oraya sürüklenmiş sen de git gel git gel uğraşmışsın alt tarafı olan olmuş biten bitmiş

Öyle olmadı işte mağdurluk üstüne gelinmeler kavgalar bunlar nolacak

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,031 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1sa3g (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 284 göst.
0 oy
2 cevap 192 göst.
0 oy
9 cevap 509 göst.