0 oy
223 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (214 puan) tarafından

Merhabalar doğum yapalı 3 ay oldu ne yaptıysam kızım emzik almadı almak istemedi ne yapabilirim alması için şimdi de alirmi artık onu da bilmiyorum ama almasını çok istiyorum bu kadar zaman gecipte bebeği emziği kabul eden anneler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim 

14 Cevaplar

+1 oy
(1,699 puan) tarafından

Ben bir tek atomu parçalamadım emzik emmesi için her halti denedim aklına gelebilecek her şeyi denedim 13 ay boyunca uğraştım baktım olmuyor bütün müzikleri çöpe attım neredeyse 4 ceyrek altın alacak değerde emzik çöplüğü vardi evimde 100 taneyi geciktir her marka her model denedim. akıllanmadım ikinci çocuk olunca gene aynı şeyi yaptım 1:30 sene boyunca uğraştım insin diye emiyor zaten emzirmeyi de bıraktım artık dedim emzik de lazım değil lanet olsun emiyorsa emmesini zaten hayatımın iki senesinin içine etti daha artık ev sikilmesine gerek yok dedim emzik ilk 1 buvuk sene zaten lazım oluyor Big vik aglamasin zır pırt emmesin diye huysuzlanınca sakinlesin annesinin memesine yapışık ikiz gibi yapışmasın diye 1 bucuk seneden sonra zaten emzik lazım değil dedim 

(4,170 puan) tarafından

Bayılıyorum senin yorumuna 😂😂😂🫡

(1,699 puan) tarafından
+1

🤣emzik kanayan yaram. okadar istedim ama ikisinede nasip olmadi cok ukte icimde

(214 puan) tarafından

Sizin daha da zormuş Allah bizlere güç kuvvet versin ilk kızım tuttu bu çok hanım hanımcık tutmadı asla

-Reklam-
0 oy
(7,157 puan) tarafından

Almayan almıyor. Ben de ne afillli emzikler denedim yurt dışından falan almıştım. Öğürdü attı parmağını emdi 😄

0 oy
(155 puan) tarafından

Ben kızıma doğduğu gün verdim sadece 4 ay emdi 4 ayın sonunda kendi kendine bıraktı 

0 oy
tarafından

Ben doğar doğmaz yapıştırdım ağzına sadece uyurken kullanıyor emziksiz uyumuyor normalde gün içinde kullanmıyor. Damaklı en küçüğünü verdim çok çeşitli emzikler var onları dene ağız yapısını bozmayan. Emzik bazen çok kurtarıcı 

(214 puan) tarafından

Çok iyi yaa kurtarıcı da ne nimet gibi bişey uzun uykuya bile yarıyor çabuk uykuya geçmesine yardımcı falan 

0 oy
(163,898 puan) tarafından

almasin nolcak het bebek emzik tutcak diye bisi yokki

(214 puan) tarafından

Öyle tabi ama çok huzursuz meme ile uyumayı istiyor bazen ama benim üç yaşında bir kızım daha var onunlada ilgilenmem gerek ev iş güç derken sürekli bebekle ilgilenemiyorum maalesef ve sürekli uyanıyor onun içinde çok istedim tutsun ama yorumlara bakılırsa tutmayacak gibi teşekkür ederim 

(163,898 puan) tarafından

tutmasi mucize olur haystim

0 oy
(241 puan) tarafından

Hiç tutmasın daha iyi ☺️ benim çocuklar da tutmadı hiç zorlamadim eğer rahatlikla uykuya gecmesini istiyorsan sadece sussun istiyorsan uyku arkadaşı al bebegine daha sağlıklı 

(214 puan) tarafından

Bogulmalara karşı oyuncak vs şeylerden korkuyorum yanına koymaya 

(241 puan) tarafından

Büyükleri de var

0 oy
(1,001 puan) tarafından

Çeşit çeşit emzik denedim, ne emzik ne de biberon emmedi

(214 puan) tarafından

Benimde ilk bir ay emzik zorla tuttu mama yedi ikinci ayı ağzına bile almadı her aldığında kustu mama da yemedi 

0 oy
(11,688 puan) tarafından

Benimde 2 çocuğum hiç bişekilde almadı ne yaptıysam asla almadılar.

Şimdiki bebeğim alıyo 3 aylık korkuyorum ya bıraksa diye .

(11,688 puan) tarafından

Maalesef benimki meme almıyo keşke meme alsaydıda emzik hiç emmeseydi

(214 puan) tarafından

Ayy bu daha zor Allah yardım etsin silikon meme uçları var hiç denediniz mi 

(11,688 puan) tarafından

Denemediğim bişey kalmadı karnımda gelişim geriliği vardı kızımın yemek borusu dar demişti  doktor kabullendim artık. Bıraktım zorlamayı sağıp veriyorum bakalım nereye kadar 

(214 puan) tarafından

Allah yardımcıncin olsun inşallah güçlü anne ♥️

(11,688 puan) tarafından

Teşekkürler canım ❤️

0 oy
(133 puan) tarafından

Tutmayan Bebek tutmuyor malesef. Bizimki 4 ayına girdi hala istemiyor. 8 çift emzik aldım hic birini de tutmadı. Bir yerde okumustum 20 güne kadar tuttu tuttu yoksa bir daha tutmuyor diye 

(214 puan) tarafından

Öyleymiş gerçekten ikinci kızımda bunu net bir şekilde öğrenmiş oldum 

0 oy
(1,348 puan) tarafından

Üç tane kızım var hiç biri almadı.

Bende çok uğraşmadım açıkçası. Bıraktırmak daha zor

(214 puan) tarafından

İnanın benim için bıraktırmak Cook kolay ilk kızımda çok kolay bıraktık yeterli tutsaydi bırakması zor olsaydı 😅

(1,348 puan) tarafından

İnan sağlıklı değil canm almıyorsa zorlama.

Benim eltim reçele banıp veriyordu 

(214 puan) tarafından

Benim kızım hiç durmuyor uykusu yok normalde de durmuyor hep huzursuz belki bir kurtarıcı olurdu diye istiyorum yoksa zararlı olduğunu biliyorum enazinda onunla uyusaydi daha üç aylık uykuya direniyor resmen

0 oy
(141 puan) tarafından

Ben doğurur doğurmaz ilk emzik verdim 😀😀sütü bir şekilde içecek ama emzik almasa bir daha almaz dedim, ilk başta tutmadı şerbete batırıp verdim tutu bir dahada bırakmadı şimdi bir yaş 2 aylık hallen veriyorum ama sadece uyurken veriyorum artık, uykuya daldıgındada çıkartıyorum ki diş yapısı değişmesin çene yapısı değişmesin diye 

(214 puan) tarafından

İyi yapmışsınız ben iki haftalık oldu verdim ama tutmadı maalesef halkada deniyorum yok yine tutmuyor

0 oy
(7 puan) tarafından

Benim oğlum 4,5 aylıkken bi deneyim dedim tuttu. O zamana kadar hep öğürmüştü. Bi türlü tutmamıştı. Ama 4,5 aylıkken öylesine deneyim diye verdim birden tuttu. 11 aylıkken de kendisi bıraktı. 

(214 puan) tarafından

Maşallah bizde o mucizeyi yaşarız inşallah 

0 oy
(2,310 puan) tarafından

Bu saatten sonra bırak almasın.  Bide vazgeçirme sıkıntısı var. 

Benim 2 bebegimde almadı . Bende zorlamadim. Denedim 2 emzik ama tutmadı sonra bıraktım 

(214 puan) tarafından

Valla tutsaydi da bırakmak kolay olurdu bence

0 oy
(7,357 puan) tarafından

Almayinca almiyorlar en pahalisindan en ucuzunu aldim hic birini tutmadi canim yapcak birsey yok

(214 puan) tarafından

Öyle valla nasip 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 373 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 334 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu