Foto yok .letgodan sat kuzumm
Ekledim cnm letgoya koydumda tık yok
Kuzum niye satıyosun koltuk takımın güzel ve modern
Cnm çocuklar devamlı yastıklarla oynuyor birde yere sıfır alıcam altına ne bulurlarsa atıyorlar bir ben olmuyorum yani
Bende dün koydum satılmadı l koltuğum letgoda.facebooka koydum ordan çok dönüş oluyo birde hangi şehirden satıyorsunuz
İstanbul çekmeköy facede kendi hesabımızamı yüklememiz gerek
Marketpalce varta oraya girince orda sat yazıyır zaten orda paylaşıyorsunuz
Acaba kaça koylamıyım koltukları gördüm eklim şimdi belki satılır
Valla fiyatlar acayip pahalı ben dün aldım yeni bi takım ennn uygununu aldım 25 bine sizin bu koyduğunza benziyo deformesi vs varmı yatak oluyor mu falan
Yatak olmuyor deformesi 2 yerinde var küçük ama sapasağlam yani içi çelik süngerleri asla çökme yapmaz 25 e iyi almışsınız ben 2 3 lüyü sordum beğendiğim 54 bin
Foto yok.....
İnşallah valla 19 yazım ama çokmu azmı bilmiyorum geçen sene arkadaşım 17 ye satmıştı koltukları tv ye 9 dedim konsola 10 kolsol full ceviz ama hafif vuruklqrı var
Kardeşim 20 bin 6 ay kullanılmış yatak odası takımı koydu baza yatak hepsi içinde satılmadı kaç ay
18 e düşürdü gecen hafta şükür satıldı
Bence de düşür fiyatini
Düşürim ozaman ama şimdide koltuk takımları en az 50 benim alacağım 55 bin ama işte almıyor insanlar :/
Aynen ikinci el olunca zor satılır. Üzerine biraz daha koyup yenisini almak daha mantıklı diye düşünebilir insanlar. Bir de koltuk takımı ve TV ünitesini ayrı sat. İkisini birden almak istemeyen olur. Satışı engeller belki
sahibinden e koyabilirsin, facebookta satış kısmı va roraya koyabilirsin
Facede kendi hesabımız üzerindenmi oluyor peki
evet canım
Tm cnm sağol
Nerde oturuysunuz koltuklar en son nekadar olur
İstanbul çekmeköy şuan 16 ya düşürdüm dahada düşemem malesef şuan koltuk takımları pahalı baya dabdik olanlar ucuz onlarda zaten hemen içten kırılma yapıyor bunun içi çelik cnm
İkinci el spotculara satabilirsiniz
Evet onlara hiç sormadım nerden bulabilirim acaba
Yaşadığınız bölgenin merkezi yerlerinde vardır muhakkak
Gaziantepte yaşayanlar için ikinci el alım satım Grubu var watsapta kadınlara özgü ben mesela sehbalarimi perdelerimi sattım önderi şehir içi olduğu için gelip yada gidip bakıp aliriyoruz elden çok güzel bir yöntem dizinde yaşadığınız şehirde kadınların belki vardır böyle grupları
Ben hiç duymadım valla acaba nasıl bulabilirim
Buradan bir arkadaşi ekledim gruba baya iyi satış yapılıyor
nerede oturyorsunuz
Bursa'da
bursada kadinin gücü duye sayfa var hep orada satiyorlar
Ben istanbul cnm
ben koltuk takımı 25 bine aldım 2. el sıfırlari 45,50 bin
Ben 16 ya kadar düşürdüm ama çok düşğrdüm galiba
1,513,854 soru
24,688,495 cevap
368,194 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: