0 oy
118 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (306 puan) tarafından

Aslında daha haftam küçük ama kafama takıldı hanımlar beta da guzel yükselmiş aslında salı günü devlette 0.9 cm çıkmıştı bugün ozelde kendi doktoruma gittim yine 0.9 cm cikti günümle suan uyumlu aslında 5+5 ama keseyi karnımdan zor gördü sanki bakar mısınız oğlumda 5+4de cok belirgindi ve 1.05 cm çıkmıştı kafama takıldı ya bakar mısınız kese görüntüsünü de atıyorum içinde bir şeyler gözüktü ama kalp atışı yok daha olmaması normal biliyorum ama kesesi bana cok küçük gözüktü 

20 ekimde beta 361

27 ekimde 2800

Gebelik haftası 5+5

image

1 cevap

+1 oy
(8,244 puan) tarafından

Bu soruyu ikinci kez soruşun galiba. 

İlk sorduğunda da sorun olmadığını söylemiştik. 

(306 puan) tarafından

Buradaki insanlar sorulara cevap verince kendine dert edindiklerini hic sanmıyorum 

(2,230 puan) tarafından

bu kisim sohbet platformu oldugu icin  bir kere  sordun cvplandi tamam yani . gebelik bolumunde  elli milyon kisi cvp verebilir ayni soruyu yrilyon kez sorabilirsin. millet totosunda cikan sivilceyi bile dertlenip sacma sapan sorular sorabiliyor gereksiz triplere girip zeytin cekirdegi yuttum bebek bogulurmu tarzinda gereksiz sorular sormakta da ozgur orda daha vok randuman alirsin bence cvp olarak. gebelik bölumunun konusu cunku. bu bolumde bir konu tartisilir bir postta gecer gider . 

(306 puan) tarafından

İnanın hangi bölümün ne anlama geldiğini cok iyi biliyorum burada her sey soruluyor kimse kimseye boyle yazmiyordur gerçekten bende şans yok ikinci kez sorarım ve boyle bir konuşmaya maruz kalırım bu sohbet bölümünde aktif daha cok kişi var ve burada sormak istedim 

(306 puan) tarafından

Ben bazen oglumla yaşadığım bir durumu da buraya soruyorum ve bebek bakımda sorduğumdan daha cok cevap ve tavsiye alıyorum hic kimse burası sohbet buraya soracağına bebek bakıma sor diye yazmadi orada 1 cevap alıyorsam burada 10 cevap alıyorum ve daha iyi oluyor 

(2,230 puan) tarafından

tamam olabilir bizde soruyoruzda bir soru bir kez sorulur. yanlislikla post acanlar ust uste ayni seyinsoruoda . neyse sen sor . degisik cvplar alirsin insallh tatmin edecek.

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 84 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.
17 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bernaaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 493 göst.