Bebeğim 15 günlük ama 1 paket yenidoğan bezi var Molfix indirimde baya migrosta alacağım da 2 numara alsam 2 paket küçülmez mi bitene kadar? kaç numara alsam 3de büyük olmaz mı , yardım edin bi ya, yenidoğan paketi bitene kadar heralde 20 günlüğü de geçer kızım
2 numara al 3 büyük gelir benimki 1 yaşında 4 no yeni yeni küçük geliyo biraz bebekled alakali
2 numara al canım zaten sürekli değişiyor bez çabuk biter.
Bunu burada yazmışlardı bana 2 numaradan başla diye , hastaneye 2 numara bez ile gittim elbise gibi oldu çocuğa . Eşim gitti primanin yeni doğan bezini almak durumunda kaldı tam oldu. 1 numara bile çocuğa büyük oldu 😂
Hangi hain dedi onu😂
Bende hamileyken 1 numara almıştım.pramitüre soğunca katlayarak bağladım hep
Valla ben iki çocuğuma da iki numaradan başladım aralarında çok fark yok diye biri 2-5 kg biri 3-6 kilo çocukların ikisi de 3 üzeri doğdu normal oldu bezler.
bebişin kilosu ile alakalı, benim oğlum 2 aylık daha yeni 3 e geçecez , biraz zayıf dogudu oğlum
3 buyuk gelir. bi bes. alti gundaha yenidogan kullanirsin en fazla. iki ay kadar iki no kullanirsin. bezin ustunde kilo araligi yazar ona gore al. buyuk kilosuna gore al
2 alayım o zaman
ohaaa 15 gunluk bebege 3 numara alinirmi gii sacmalama 2 al
Ben doğduğunda 2 ile başladım. 1 aylıkken 3 numara kullanıyodu.
Kilosuna bağlı
Sizin kaç kiloyduki
4 doğdu
2 anca 3 büyük
2 numara al sen 3 büyük olabilir
2 numara al sonra üçe geçersin . Benim kız 1 den 3 e geçmişti ama toplu bir bebekti bir de benim çocuklarım kiloyu bacaktan alıyordu ama 1 ay kullandim 1 numara bezi diye düşünüyorum
Bir de ben olsam Migros tan alışveriş yapmam hem içki satılan yerden alışveriş yapmak caiz değil hemde Bebek katillerine maddi destek sağlıyorlar yeni bebeği olan biri daha hassas olur diye düşünüyorum
Kızım 1 yaşına girecek yeni yeni 4 Numara küçük gelmeye başladı. Bence büyük gelir 2 numara almanı tavsiye ederim. 2-3 paket alabilirsin
2 al, 3buyuk olur. Zaten sık degisiyolar ilk aylar.
Bebeğin kilo aliyorsa3 çok al bı paket veya 2 paket 2 Nm al kalıpları küçük bende 3 alicam 2 aylık bebegima
3 büyük olur 2 numara al bence de. Kilosuna göre değişir. Bizimki 4 aya girdi 3 numara şuan
1,497,510 soru
24,461,857 cevap
354,652 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın