0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından

Kızlar selam hepiniz iyisiniz inşallah. Oğlum bugün maalesef atipik otizm tanısı aldı ve psikiyatr'n tavsiyesi ile kreşe vermem gerekiyor. Bugün konuştum belediye kreşleri ile ilgili alıyorlar evet ama gölge öğretmeni olması şartıyla. İlk defa duyuyorum gölge öğretmenini kreşte sadece oğlumla ilgilenmesi için gerekiyormuş özel eğitim de görevli olan kadına sordum dedi ki onlar anne gibi yanında oluyor hep. Ücreti de asgari ücrete yakınmış biz karşılıyoruz onun ücretini. Kızlar gölge öğretmeni ile kreşe giden çocuğu olanlar var mı nolur varsa aydınlatın şimdiden teşekkürler cevaplar için 🙏

1 cevap

0 oy
(682 puan) tarafından

Kızımın gözleri görmüyor 4 yaşında şuan. Tabi ilkokul için şimdiden telaşım var diye araştırırken görmüştüm bende gölge öğretmeni. Ama henüz tam işin içinde olmadığım için internette yazılanları biliyorum bende. Kızım özel kreşe gidiyor öğretmeni çok iyi şükür o yüzden şimdilik ihtiyacımız olmadı.

(179 puan) tarafından

İnşallah hiç ihtiyacı olmaz. Benim de oğlum otizm tanısı aldı maalesef. Doktor normal kreşe ver dedi o yüzden araştırırken öğrendim gölge öğretmeni olmadan kabul etmiyor kresler 

(682 puan) tarafından

Durumun varsa özel kreşe gönder orda yardımcı öğretmenler, temizliğe yemeğe bakan hanımefendiler olduğu için ilgilenebiliyorlar herşeyiyle

(179 puan) tarafından

Bakalım inşallah onu yapabilirim 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
4 cevap 285 göst.
0 oy
4 cevap 271 göst.
+1 oy
5 cevap 386 göst.