0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından

Kızlar evde huzur ve muhabbetin  artması için dinleyip sonuç aldığınız bı dua var mı  hangi duaları okumak gerek

3 Cevaplar

+2 oy
önce (2,277 puan) tarafından

Hizbul bahr duası, tüm koruma ayetlerini ve dualarını bir arada bulundurur. Mutlak koruma gibi düşün, ayetel kürsi gibi ama tüm koruma ayetlerini kapsıyor.

Her gün bir defa cuma suresi okursan eşinin ahlakı peygamber ahlakına döner.

Her gün 20 defa Ya Vedûd (cc) esmasını çekersen aranızda sevgi, saygı ve ülfet olur.

Akşam yatarken mutlaka 3 ayetel kürsi 3 Felak 3 nas surelerini okuyup kendine, ailene ve evine üflersen nazar, büyü, cin vb şeylerden korunursun.

Ayet ve sureler adetken okunmaz, aman dikkat. 

Cümlemizden güzelim.

“Kim sabah ve akşam üç defa:
‘Bismillahi’l-lezî lâ yedurru me’asmihi şey’un fi’l-ardi ve lâ fi’s-semâi ve hüve’s-semîu’l-alîm’
derse, ona hiçbir şey zarar vermez.” (Ebû Dâvûd, Edeb, 100)

“Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hüve aleyhi tevekkeltü ve Hüve Rabbü’l-arşi’l-azîm.” (Tirmizî, Deavât, 68)

“Kim bir yerde konakladığında şu duayı okursa ona hiçbir şey zarar vermez:
E’ûzü bi kelimâtillâhi’t-tâmmâti min şerri mâ halak.” (Müslim, Zikir, 54)

“Lâ havle velâ kuvvete illâ billâh. Bu söz Cennet hazinelerindendir.” (Buhârî, Zekât, 10)

Bolca salavat

önce (3,541 puan) tarafından

Teşekkür ederim bilgin için dikkat edeceğim artık ❤️

önce (66 puan) tarafından

Üşenmeyip vakit ayırıp uzunca yazdığınız için çok teşekkür ediyorum. Peki bahsettiğiniz duaları okuyarak değil de YouTube dan açarak dinlesek olur mu acaba ve abdest şartı var mı dinlerken 

Dinleyebilirsin tabi ama okumak kadar etkili olmaz. Dinlemede sevap vardır, okumak direkt önerilen şey olduğu için olur diyemem.

Dinlerken ya da okurken abdest zorunlu değil. Türkçesi yazıyor orada, kopyalayıp günübirlik açarak okuyabilirsiniz. 

önce (66 puan) tarafından

Tmmdr çok teşekkürler Allah razı olsun inşallah 

-Reklam-
0 oy
önce (46 puan) tarafından

Mutlaka Cuma günleri sesli bir şekilde Bakara suresini açar, kapıları eşikleri sirkeli suyla silmeye çalışırım. Negatif enerjilerden nazar kötü nefes vs. korunmak için. Düzenli yapamıyorum ama arada bir yapsam da çok faydası oluyor tabiki inanarak yapmak önemli

0 oy
önce (7,943 puan) tarafından

Ben günlük hayatta öfkeli olmamak için lâ havle ve La kuvvete illa billâhil aliyyil azîm çekerim aklıma geldikçe faydasını çok gördüm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 223 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 336 göst.
0 oy
3 cevap 286 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Anonim1234 (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.

Kategoriler