0 oy
743 göst.
önce Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından

Benim en büyük travmam çocukken asansör de kalmak oldu, şuan  bile asansöre binmek değil yanından geçince ellerim titrer. Sizlerin nedir travmatik olaylarınız? 

35 Cevaplar

0 oy
önce (8,483 puan) tarafından

Travmam öğretmenler maalesef 

-Reklam-
0 oy
önce (1,616 puan) tarafından

Kavga erkek kavgalalrından cok korkarıö küçük bir bağırma tartışma sesi gelsin kanım donar buz kesilirim kefen gibi olurum. Sebebi ise lisedeyken dersimiz boştu yağmurlu bir gündü yürüryoruö önümdede bir adam yürüyor arkadan biri hızla koştu bana saldıracak sandım dondum kalafoö yerimde sopayla adama saldırdı baskalrınım namusu göz atarsım sen demeekki deyip kafasımıgözünü patlattı aglayarak korkarak titreye titreye uzaklaştım dizlerim tutmadı yürüyemedim 1 saat mamrkette dinledim su içip kendime geldim. Daha sonra şizofren bir adam bana bıçakla saldırdı kafama vurdu kafamı koruduö bıcak elime geldi baya yarılmıştı baya dikiş atıldı izleri duruyor halen binada asla kavga yüksek ses duymak istemiyorum cok korkuyorum 

0 oy
önce (2,191 puan) tarafından

Annem biz küçükken rahatsızlık geçirdi. Günlerce hastanede yattı ölümden döndü. Sonra Taburcu oldu . Ama o an çok çaresiz kaldık kardeşlerimle 😪😪😪 bazen aklıma geliyor ve ağlıyorum 

0 oy
önce (7,210 puan) tarafından

Birinci sınıfta öğretmen wc gitmeme izin vermemişti ve ben tutamamıştım sonra atandı gittiği okullarda da anlatmış öğrencim altına kaçırdı diye pislik karı ismi de Nevin Avcı idi aklıma geldikçe küfür ediyorum 

0 oy
önce (2,408 puan) tarafından

Kedilerden igrenirim miyavlamasindan herseyinden nefret ederim benden uzakta olsunlar başka bişey istemem 

0 oy
önce (14,971 puan) tarafından

Hatırlamıyorum 

Kötü olan hiç bir aniyı tekrar düşünmüyorum 

0 oy
önce (1,377 puan) tarafından

Benimki deprem enkazda kalmak depremde sonra 2 yil boyunca her gün rüyamda deprem oldu 4 5 saat enkazda kaldık çünkü 

0 oy
önce (265 puan) tarafından

Köyde okula gidecektim sabah çıktım köpek havlaması ile ben bir geri kaçtım koşuyorum sanki hemen arkamda gibi köyde havlu olur Demir kapılı ben bir vurdumki o sesle köpek te kaçmış zaten yere yapıştım tabi çok korkuyorum köpek görsem yolumu değiştiriyorum düşün 🫣

0 oy
önce (1,331 puan) tarafından

Bu zamana kadar ki en kötü travmatik olayım belki de ölümden dönüş olayım 5 ay önce sezaryen doğumumda oldu. uyuşmadan ayağım havaya kalkarken kesip biçmeleri. Çocuk doguncaya kadar bağırmaktan ağlamaktan kusmaktan tansiyonum 20ye çıkmıştı. Ama onlar maaş konuştular ben o haldeyken. Çocuk doğduktan sonra mor doğdu solunum sıkıntısı olmuş ve ben morluğunu gormuyum diye hemen bayilttilar beni bizzat duydum da 5 an sonrasini hatırlamıyorum zaten. daha dün hastanenin o caddesinden geçtim içim yine kötü oldu. Yavrum iki aylık oluncaya kadar halüsinasyonlar görüp ağladım her gece evde ne çektiğimi eşimle annem biliyor.  Şükür az az attım o durumumu ama yine animsadikca içim daralıyor. Özele de güvenmiyorum artık. İlk doğumum olsa korktun ondandır dersiniz ama ilk dogumumda değildi neyin nasil lldugunu biliyordum o yüzden güya ekstra rahattim. Şimdi ileride bir bebek istermiyim nasil hamile kalırım nasıl ameliyata yatarım bir bilgim yok 

0 oy
önce (326 puan) tarafından

Normal doğum duan aklım olsaydı sezaryan olurdum 

0 oy
önce (15,582 puan) tarafından

6 subat. Hala bazi geceler olecegiz diye uyaniyorum

0 oy
önce (2,926 puan) tarafından

1.sinifa başladım kimse Türkçe konuşmayı bilmiyor okuma yazma yok bende Kürtçe konuştum bizim hoca türktu Kürtlerden nefret ediyordu bana olan bakışı şuan 23 yaşındayım hala gözümün önünde ikinci döneme kadr ne harf öğrendim ne birşey sınıfın en arkasında kimse yanımda da oturtmazdi öyle böyle öğrendim ama 3.sinif sonuna kadr hep arka kısmında kimse yanımda yoktu hep birşeyler diğer öğrencilere gösterir bana göstermedi gözüme baka baka hep cetvele elime vururdu asla onuda unutmam Havva sırakaya onuda Allah'a havale ettim 

Bide 5.sinfita yaşadığım var oda Bizim ev uzak kitaplar çok ağır olurdu o günde şansa matematik kitabını götürmedim hocada asla kitaptan ders islemezdi gördü götürmedim kitap sordu yok diyince tahta çıkardı bana sen esksin eşek sesi çıkar dedi çıkarmadım AA dedim bağırdı korkudan söyledim duymadık tekrar et demişti bağırıp demiştim tüm sınıf bana aşırı gülmüştü 

Halada düşündükçe Allah belanı versin diyorum nasıl hocalar var ismi Habib kaya

Eğitim hayatımda kötü anilarim çok ama bu ikisi ağır 

0 oy
önce (28,600 puan) tarafından

Benim travmam yok 🙄

0 oy
önce (1,034 puan) tarafından

Travma olacak şeyler çok da travma da yapamadık aklımıza getirmiyoruz unutmuş gibi yapıyoruz

0 oy
önce (25 puan) tarafından

15 temmuz darbe günü 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 504 göst.
0 oy
6 cevap 696 göst.

Kategoriler

1,483,347 soru

24,262,146 cevap

341,572 kullanıcı