0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (903 puan) tarafından

Ya kızlar İstanbuldayim.ama oturuyorum sallanıyorum diyorum avizeye bakıyorum.kalbim çarpıntı yapıyor nasıl ,sürekli sürekli bu durumu yaşıyorum,sürekli hep bir şey olacak miş gibi ne olacak benim bu durumum ya sizlerde böylemisiniz,şuan otuyorum mesela sanki hafif hafif sallanıyor gibiyim ,

13 Cevaplar

+2 oy
(691 puan) tarafından

Malatya'da yaşadım  depremi halen daha atlatamadim Elazığdayim şimdi Bingöl bekleniyor. Ki Elazığ da kış geldi sürekli oluyor ama o korku geçmiyor 

(1,276 puan) tarafından

malatyada ne kadar hissettik depremi bizde bi kaç ay elazığda yaşadık oradada bingöl bekleniyor deniliyordu birde onun stresi gerçekten travmatik bir durum. kış gelince insanı bir korku alıyor 😞

o büyük depremi yaşamayan kimse anlamaz bu korkuyu cidden 😣

şuan mardindeyim burada fay hattı yok ona rağmen hissediyorum sanki sallanıyor 

(691 puan) tarafından

Bingöl depremi 5 yıldır bekleniyor ha oldu olacak her kış insaninlarin yüreğine getiriyorlar. Mardin'de fay hattı yokmuş evet ama Diyarbakır olsa hisseder Batman olsa hisseder orası doğal olarak. Rabbim beterinden korusun inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(3,251 puan) tarafından

Evet aynı şekilde bende her saniye sallanıyorum sanki

(903 puan) tarafından

Ne olacak bu durum ya hep panik içerisindeyim ,sürekli şunu şunu yapayim diyorrum kalbim pıt pıt atiyo

+1 oy
(476 puan) tarafından

Ben büyük depremi yaşadıktan sonra aylarca avizedeki hareketleri izledim sürekli Adana'da tekrar büyük bir deprem olacak dedikleri için 

+1 oy
(7,221 puan) tarafından

Ben müstakil evde oturuyorum ona rağmen içim kötü oluyor yani sizler için çok çok normal 

(903 puan) tarafından

Valla öyle cnm sürekli bı panik içerisindeym

+1 oy
(2,419 puan) tarafından

Aynisiyim hiç farkim yok 

+1 oy
(6,350 puan) tarafından

Inanmazsin belki ama anoarada yasiyorum ve uzun zqmqndir depremleri hissetmiyorum neden bilmiyorum zaten guvenli bi bolge bende bi deprem ani yasamadim ephamdulillah ama buna ramen bende senin gibiyim surekli bi deprem korkusu yasiyorum heran deprem olacak ama ben cocugumu ve kendimi kurtaramayacakmisim gibi bi korkum var uyuyorum meslea gece esim kalkar geri yatar onun kipirtisi bana deprem gibi gelir uyanirim kolumun ustune yatarim damarim atar deprem sanarim seni cok iyi anliyorum 

(903 puan) tarafından

Aynen öyleyim bende cnm.esim kimildiyor ürperti geliyor içime dönme diyorum sürekli :) .bende öyleyim çocuklarla nasıl yapacam bazen diyorum.nasil cikacam nasıl edecem oan o kurguyu kafamda canlandırıyorum sürekli 

+1 oy
(229 puan) tarafından

Ben de aynı şekilde çok korkuyorum. Kızımı odasında yalnız bırakamıyorum. Tedbirli uyuyorum, uzun pijama vs. 

(903 puan) tarafından

Allah yardımcimiz olsun ,çocuklar olunca insan iyice tedirginlik yaşıyor 

+1 oy
(6,905 puan) tarafından

Bende aynıyım avcılar esenyurt tarafında oturuyorum ben tansiyonum oynuyor sanıyordum ama uzun zmaandır herkez aynı beğnim kafam gidiyor geliyo sanki 

(903 puan) tarafından

Çok zor ya birde cocuklar olunca Rabbim yardım etsin bizlere

+1 oy
(54,386 puan) tarafından

bende oyleyim orhangazideyiz bizde 

+1 oy
(414 puan) tarafından

Bende aynıyım canım esenyurtta oturuyorum gözüm sürekli avizede 3. Kattayım asansörde yok iki küçük çocuklayım evde 

(8,425 puan) tarafından

Asansör olsa n'olacak bacım deprem anında en son kullanılması gereken yer orası 

önce (414 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun canım bu arada geç cevap için kusura bakma 4 gündür buralarda yoktum 

önce (8,425 puan) tarafından

Estağfirullah canım teşekkür ederim cevabın için 💕

önce (414 puan) tarafından

Rica ederim canım :) 

+1 oy
(10,180 puan) tarafından

Ben iyim ama eşim kötü kücuk tıkıldamaya korkuyo sabah yine korktu bizim burlarda son zamanlar olmaya basladı baya hisediyoz

+1 oy
(534 puan) tarafından

Bende istanbul dayım ufacık bir sesle irkiliyorum. Geçen deprem olduğundan beri salonda yatıyorum çocuklarımla birlikte. Eşim oda da yatıyor. Gel dedim gelmedi. Zaten normalde de ışık açık değilken uyuyamıyorum ya koridorun yada salonun ışığı açık kalacak sabaha kadar yoksa uyuyamam. 

Biraz önce bebeğimin elinden biberon yere düştü öyle bir irkildim ki bazen de televizyon u açık bırakıyorum ki başka sesler gelmesin kulağıma. 

Allah yardımcımız olsun inşallah çok zor 

+1 oy
(7,226 puan) tarafından

Ben normal karşılıyorum çünkü aynı sorun bende de var. Diyarbakır'da yakalandım üzerinden yıllar geçti hala etkisindeym çıkmıyor lanet aklımdan. Sürekli bişey oldu kafasindayinm 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
+1 oy
6 cevap 194 göst.
0 oy
7 cevap 287 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.

Kategoriler

1,484,641 soru

24,278,390 cevap