0 oy
55 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (522 puan) tarafından

Belimdeki iki diskte taşma var moralim cok bozuk 1 aydir istedigim gibi hareket edemiyorum agriyor. Ve fıtık olacak diye cok korkuyorum . Her seyimi etkiledi. Cok uzuluyorum. Yemek yiyesim gelmiyor cogu seyden zevk alamiyor gibiyim. Bu durumda olup iyilesen var mi yani disk geri iceri girer mi? Boyle bi durum yaşadınız mi? 

2 Cevaplar

0 oy
(24,155 puan) tarafından

Fıtık zaten disk kayması olmuyor muydu. Demek ki yanlış biliyorum bende fıtık var da. Ve özellikle çocuklardan sonra çok sık zorlamaya başladı. Geçen gün iğne yaptırmak zorunda kaldım. Tekrar doktora gittim. Emar istedi. Sonucunun çıkmasını bekliyorum bakalım. Muhtemelen fizik tedavi önerecek. Fıtık olup da iyileşen hiç duymadım. Seninki nasıl olur bilemiyorum. İnşallah geçer 

(522 puan) tarafından

Benimki disk kaymasi degil disk taşmasi yani sinire baski yapmiyor. İğne kas gevseltici mi? Peki senin fitik dogumdan once mi vardi hamileligin nasil gecti? 

Ben hamilelikten korkuyorum 

(24,155 puan) tarafından

Benim fıtık taaa lise zamaninda oldu. Kömür çuvalı tasirken incittim. O zamandan beri ara ara oluyordu. Ama çocuklardan sonra daha kötü oldu. İlk hamileliğimde o kadar sorun olmadı. İkincide çok kötü oldum. Oğlumun tuvalet eğitimini vermek zorundaydım hamileyken . O kadar kötü olmuştum ki emekleyerek tuvalete gitmek zorunda kalmıştım. O zaman ilaç da kullanamiyorsun. O sıkıntı oluyor. İnşallah geçer seninki ilerlemez 

(522 puan) tarafından

İns cnm rabbim hepimize sifa versin. Kendimize cok dikkat etmemiz gerekiyo.

-Reklam-
0 oy
(1,829 puan) tarafından

Cok gecmis olsun.Benim de dun belim kitlendi resmen hala da agrisi var corabimi giyerken belim kopuyor resmen.Sizin ne gibi belirtileriniz var acaba ?

(522 puan) tarafından

Biseyin yoktur ins sana da gecmis olsun.  Benimki bu 4. Hafta ve yeni yeni agrilarim azaldi ilk haftalar agri bacagima vuruyordu hala biraz var hareketlerim kısıtlandı oyle farkettim. Yani gerinemiyorum sacimi toplarken bile agri oluyordu yatarken istedigim gibi yatamiyorum yuzustu hic yatamiyordum once yapabildigim cogu hareketi yapamiyorum dik yuruyemiyorum otururken de agri oluyor. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
+1 oy
5 cevap 142 göst.
31 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,736 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,488,613 soru

24,332,692 cevap

345,722 kullanıcı

...