Kızlar spiral hemen takılıyo mu yoksa öncesinde kan vermek veya herhangi bi test yapmak gerekli mi bide adet dönemi şart mı
Hamile misin değil misin ona bakarlar adet değilsen
adetliyken zaten teste gerek yok
O zaman aç karnına gidip kan vermem mi lazım ki yoksa idrarla bakarlar mı taktırcam da bide acıyo mu bacak ağrısı falan olmuş bazılarında
gebelik testi için aç olmana gerek yok
valla acıyor mu bilemem 😂 ben taktırmadım, korkuyorum 😅😅
Of bende korkuyorum ya açimiyor diyolar ama o korkuyu yenemiyorum ya 😑 ayıptır sorması neyle kornuyosunuz asko .
Biz geri çekilme ile korunduğumuzu sanıyoruz😂
prezervatif kullanıyoruz
Yok canım adetken de yapılıyor test yani bana yapıldı ultrason bakılıyor karından
Bende 28 Ağustosta taktırdım adetli olup olman önemli değil bu ikinci taşım bu arada ilki üç sene önceydi yaramadı bana cikartirdim bu sene de doğumdan sonra taktırdım hemen 40im çıkar çıkmaz sadece kan tahlili yaptırılıyor gebelik var mı yokmu diye ilkini taktirdigimda adetin üçüncü günü gel demişti öyle gittim bunda adetli değildim sabah kan verdim öğle sonuç çıktı hemen taktırdım çıktım ağrı oluyor mu oluyor ama o kadar değil tabi adetliyken ağrı daha azdı bunda da ağrım oldu ama dayanilmacak kadar da değil bu seferki yaradı gibi şuan iyiyim ilk adetimi de de oldum 4 üncü gün
Yaramadı derken yani ağrınız mı çok oldu
Yok sürekli kanamam vardı yaklaşık 6 ay bekledim düzelir belki diye düzelmedi çıkardım mesela 10 gün adet oluyordum iki gün geçiyordu bidaha oluyordum
1,484,784 soru
24,280,197 cevap
342,688 kullanıcı