0 oy
252 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (276 puan) tarafından

Kaynana sehırdısına gitmişti yoldaymış kaynım alıp buraya getırcekmıs esım bna soyluyor v bn sinirlendim dedim neden kendi evine göturmuyor yada neden kaynana kendi evine gıtmıyor 

Kızlar bı ara post acmıstım belkı hatırlarsınız ev alacak cok yakınımda olmasın demıştım bazıları sanane flan demıstı ama bn bılıyorum basıma gelcegınıde oyuzden istemiyorum 

Ev aldık tarlada kalıyo suan işler var dıye neyse arada geldı zaman bna gelıp kalıyo ıkı hafta öncede bacısına gıttı bnde kaldı oyle gıttı gelincede yıne kaldı şimdide giderken kalmıştı gelınce yıne kalcak  bnd esıme diyorum daha evi n aldınız hep burda kalıyo sna yakışmıyor bu sözler dıyor haksızmıyım şimdi kaynım alıyosa kendi evine nıye göturmuyor buraya niye gelıyo yada kadın kendi evine gıtsın 

Gelıyo buraya banyo flan yapıyo evine gıdıp ustunu ayarlıyo sonra yolculıga cıkıyo 

Kac sne birlik yaşadım evimi ayirdım tm dıycem yok bı rahat kaynana eltiyle kalmak istemedi ev aldırdı yok yıne bna gelıyo nedir bnm bu çektıgım elimin hiç haberi bile olmuyo gelmiş gitmiş kafa rahat

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,486 puan) tarafından

o seni hizmetci gibi kullanmaya alismis cunku. kaynin evlimi. sanki kaynanain annesi senmissin gibi kaynanan da bes yasinda cocukmus gibi kaynanani elinden tutup sana getirmesi cok sacma. yakismiosa yakismio . soyle esine degil kaynina soyle. annem bi benim evimdeki kalabiliyor sizde kalamiyormu. heralde ikameti bizde bizde kalmasimi gerek kendi evine goturemiyirmusun desene. benim cocugummu benim nufusuma mi kayitli ben onun annesimiyim bana getiriyirsun. benden ayridayasayabilir sizdede kalabilir. yapisik ikizim de degil desene bunu nasil susup kabulleniyor musade ediuorsunki

önce (276 puan) tarafından

Bugun soylendim işte eşime cnm tak eti yanı okadar para verdık ev aldık bosunaaaa 

Kaynımda evli onu anlamıyorum işte aldıysan ananı gotırsene evine buraya n getırıyon

iste seni hizmetci ve bakici olarak bellemisler kaynananin annesi senmissin gibi. tutup elinden sana getirmisler. sahibi sensin cunku sen sorumlusin. desene sizin eve gelemiyormu bana niye getirdin ki sizin evde kalamaz diye bir kural kaidemi var yani. sanki emzirecen kaynanani . sana bagli degilki direk sana gelsin. kendi evine de gotirebilir tabi. ama iste hizmetci olarak kullanmaya alismislar 

kaynina sey diyebilirsin mesela annem beni. cocugum degilki direk bana getiriyorsun. bana bagli bagimli degil. senin de annen bu. sendede kalabilir. senin esin de hizmetini gorebilir bir fark yok . benim nufusumda kayitli degilki bana getiriyorsun direk bende gelinim esinde gelin ben bakiosam o da bakabilir.

ama elyine helal olsun gercekten cok buyuk kolaycana siyirmis nasilsa bakicisi var diye hic umrunda bile olmamis

@Mys-2boys2girls o dert yanioda isi gucu cinsellik bikac kere ust uste cinsellik sorusu sordu gecen😀sanki en onemli sorunu cinsellikmis gibi😀

önce (5,742 puan) tarafından

Üzülüyordum ben ona ya . 19 yaşında kimsesi yok kucağında bebe . İnşallah düzene girer hayatı

-Reklam-
0 oy
önce (554 puan) tarafından

Erkeğin ailesinin evini ortak mal gibi görüp geline hiç bişey sorulmama olaylarından nefret ediyorum. Allah yardımcın olsun alışmış onlar artık. Bende geçenlerde görümcemi çağırmıştım farklı şehirlerdeyiz gel beraber kız kıza vakit geçirelim diye kaynım demiş sende git gez anne demiş oda hemen hazırlanmıs bana sorma yok etme yok eşime diyorum seninki gibi ne kadar ayıp diyor kendı evine çağırmıyor ama bana göndermeye çalışıyor. Postunun altına dert yanma gibi olmuş ama çoğumuzda hep aynı sorunlr canım malesef

0 oy
önce (5,322 puan) tarafından

Sen eşinin yüzünden çekiyorsun. Eğer kayın aileyle sorun yaşayan varsa dönsün eşine bakasın. Sorunun sebebi odur aslında.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
+1 oy
2 cevap 220 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
0 oy
10 cevap 328 göst.

Kategoriler

1,483,650 soru