Kaynana sehırdısına gitmişti yoldaymış kaynım alıp buraya getırcekmıs esım bna soyluyor v bn sinirlendim dedim neden kendi evine göturmuyor yada neden kaynana kendi evine gıtmıyor
Kızlar bı ara post acmıstım belkı hatırlarsınız ev alacak cok yakınımda olmasın demıştım bazıları sanane flan demıstı ama bn bılıyorum basıma gelcegınıde oyuzden istemiyorum
Ev aldık tarlada kalıyo suan işler var dıye neyse arada geldı zaman bna gelıp kalıyo ıkı hafta öncede bacısına gıttı bnde kaldı oyle gıttı gelincede yıne kaldı şimdide giderken kalmıştı gelınce yıne kalcak bnd esıme diyorum daha evi n aldınız hep burda kalıyo sna yakışmıyor bu sözler dıyor haksızmıyım şimdi kaynım alıyosa kendi evine nıye göturmuyor buraya niye gelıyo yada kadın kendi evine gıtsın
Gelıyo buraya banyo flan yapıyo evine gıdıp ustunu ayarlıyo sonra yolculıga cıkıyo
Kac sne birlik yaşadım evimi ayirdım tm dıycem yok bı rahat kaynana eltiyle kalmak istemedi ev aldırdı yok yıne bna gelıyo nedir bnm bu çektıgım elimin hiç haberi bile olmuyo gelmiş gitmiş kafa rahat