0 oy
272 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (309 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hamileyken hep ne  aşeriyordunuz. 

Bnim yaz kiş demeden karpuz ceker cnm. 

31 Cevaplar

0 oy
önce (27 puan) tarafından

Ben hatırlamıyorum cidden 

önce (309 puan) tarafından

Peki büyükler şunu der işte canınız erik cekerse erkek bilmem kavun Karbuz kız oluyor diye falan hic cevrenizde söylenınız oluyormuydu. 

önce (27 puan) tarafından

Ben cok fazla tatlı tuketiyordum erkek bebegim oldu  erıkte aşeriyprdum 

Bizde tatli erkek ekşi kız derler 

-Reklam-
0 oy
önce (1,461 puan) tarafından

ben her hafta kilo alimi hedeflemistim kendime . atiyorum 20. haftaya kadar hic kilo almicam. 25 e kadar iki kilo alabilirim. 25 ile 30 arasi iki daha alabilirim gibi. hedeflerim tutmuyirsa canim be isterse istesin yemedim .hedeflerim tutuyorsa yedim normal o anlik aklima gelen seyi 

Öylede cocuk vitamınsız kalmazmıydı hani sırf kilo icin. Bide bildiğim kadarıyla o an canınız ne cekerse cocuğun o vitamını ihtiyac duyduğu icinmiş. 

önce (1,461 puan) tarafından
+2

yo saglikli beslenerek zaten gayet saglikli vitaminleri aliyordum. atiyorum hamburger cekti canim cocuk bundan ne alacak zaten beslese ne beslemese ne. anca bana kilo yapar.  nebilim pizza mesela yesem ne ise yarayacak sadece bana kilo yapar. et tavuk balik ceviz badem avakodo yesillik sebze yumurta sut meyve kuruyemis onemli olan bunlari yemek

0 oy
önce (320 puan) tarafından

Hiç bişey benm 8. Ayda göbeğim büyüdü 8-9 arası şiştim  başka hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım içimde bı canlı vardı tek bildiğim o😂😂

Allah iyiliğini vermesin hamile kadın ila canı ceker ya. Yanî sabît bi şey olmasa bile her gördüğünde gözü kalır bnce. 

önce (320 puan) tarafından

Hiç hatırlamıyorum bile 

Ama belki bı lahmacun olsa yerdik demisimdir😂

😂

0 oy
önce (564 puan) tarafından

Senin yüzünden gidip şimdi çikolata yicem 😅 düşündürdün canım çekti 😋 

Haha bnimde hep iştahli geciyor. 

0 oy
önce (4,928 puan) tarafından

Hicbirsey  cekmedi

Peki iştah ne durumdaydı. 

önce (4,928 puan) tarafından

Normaldi kendimi gece yemege alistirmamisti. Zaten şişman hamile kalmıştım 6 kiloyla doguma gittim

0 oy
önce (5,316 puan) tarafından

Kereviz. Hafta da iki kere kereviz yerdim. Gerçi ben kerevizi hep çok severim bir de karnabahar yemeği, onu da annem çok güzel yapıyor

Ulaşabildiğiniz şeyler ne güzel bnim hep kişa denk gelirdi hic karbuzun tadı olmazdı yesem pişman yemesem pişman olurdum. 

önce (5,316 puan) tarafından

Ben karpuzu normal zamanda da sevmediğim için hamilelikte canım da hiç çekmedi. Ama çikolatayı da çok yemem hamileyken hergün yiyordum. Aşırı canım çekiyordu 

0 oy
önce (879 puan) tarafından

İlk oğlumda hurma 2.de aşure 3.de midye 4.cu oglumdada kokoreç aserdim 😂😂

Kokoreççi hiç yememistim Urfa'da eşime söyledim dedi yav bı git Urfa'da heryer kebap ben sana kokoreç nasıl bulayım halada yemedim

0 oy
önce (14,971 puan) tarafından

Kızım oğlum oldu şükür 

Ben aşerme fln pek yaşamadım 

0 oy
önce (29,876 puan) tarafından

Buz toprak 🤣🤣🤣

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Bır keresınde sucul aserdım ama heryerden kokusu gelıyordu burnuma çok istiyorum onuda Esim aldı getırdı. Sonra hiç bır şey asermedım ama asermıs gıbı yapıp esıme aldırırdım

0 oy
önce (1,653 puan) tarafından

İlk oğlumda ayva yemiştim hemde kasalarla doğuma kadar 2.oğlumda da kornişon turşu

önce (6,851 puan) tarafından

Ayva yersen beben sarı olur derler ben de çok yedim oğlum sarı 😄

önce (126 puan) tarafından

Bende ayva yedim oğlum gamzEli ve sarı. Şimdi yine ayva yiyorum ama bir ay olmadı başlayalı her gün üç beş dilim yemeye çalışıyorum. Sarı olsun huzelmolsum diye bilmiyrm artik

Ben bulantıma iyi geldi diye yedim :)) Ama sarışın olacağı belliydi oğlumun ben de açık tenliyim. Gamzesi de var, o da belliydi eşimde gamze var :) 

Bizde sarilik yok. Gamzede yok. Bilmeden yedim bide. Severim diye. Kısmet ya. Bu seferki çocuğum esmer olacak diye dusnuyorum açıkçası.

önce (1,653 puan) tarafından

Ayy benim 2 çocuğumda sarı anne babadan gen aktarımı diye düşünüyorum ayvayı etkisi var mı bilmem ama hamileliğim boyunca çok yedim ayvayı limon sıkıp sıkıp oğlumun gamzesi de var 

0 oy
önce tarafından düzenlendi

Balzamik sirke ve kapari aşermiştim. 

Aşermek psikolojik bir durum. Bebeğin cinsiyetiyle ya da vitamin eksiğiyle falan uzaktan yakından alakası yok. 🤗

0 oy
önce (6,176 puan) tarafından

Oyle surekli canim bisey cekmedi ama buyuk oglumda revani ve katmer tatlisi canim cekmisti. Kucuk oglumda da kornison tursu acayip cekmisti.

0 oy

İlkinde domatesi tuza basıp yemiştim bir kilo ayakta yedim poşetten bile çıkarmadan ( dondurma külahı, taptaze portakal, bunlarida çekti ama asermeye girmiyor gibi)

İkincide en çok buz, buzu kar gibi yapip yemek ( gün tabağı) 

Yaz domatesini o şekilde yemeyi çoook severim ben de :P Pazardan gelir gelmez suya tutar tuzla yerim ayakta 3-4 tane :))

OHH. Valla artık kalmadı öyle guzl domates.  :)

0 oy
önce (7,162 puan) tarafından

aş ermedim ama çok dondurma yedim

0 oy
önce (333 puan) tarafından

Ayyy   ben sürekli ciğ köfte cekiyordu bide tatlı seyler o yuzden cok kilo aldım 

0 oy
önce (104 puan) tarafından

İlk oğlumda aşırı ekşi ve acı yedim ilk başlarda özellikle ki normalde hiç ekşi ve acı sevmem, ikinciye hamileyim şimdi canım sadece tatlı istiyor 

0 oy
önce (1,512 puan) tarafından

Soslu tavuk 9 ay boyunca deli gibi aşerdim deli gibi yedim (ilk 5 ay hariç) şuan hamile olmamama rağmen aşerdim hemen sipariş veriyorum

0 oy
önce (54,380 puan) tarafından

aserme değilde acikinca pilav üstü nohut isterdi canim fakir ruhum 

0 oy
önce (9,705 puan) tarafından

Benim ilk tatlı çekti sonra hamır işleri

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 275 göst.
+1 oy
2 cevap 80 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Busra2607 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 213 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 351 göst.
25 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Karadenizin incisi (11,829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,423 soru

24,263,065 cevap

341,613 kullanıcı

...