Günaydın Kızlar 🌸💕🩷
Kuşlar beni alsın komple hepsinden kurtulayım bence 🤣🤣 kuşlar nolurrr benide alinnnn kuşlar.. kız kocamın ailesini gören kuslar kaçtı ya benide almadılar 🤣🤣
Aslında çok sinirliyim oğluşumun beşiğinin ortası kırıldı 😱 ne dandikmis vs derken anneannem görümcemin besige benim küçük sumo güreşcisi kızımı koyduğunu kızımın da içinde tepindigini söyledi 😏 Allah'tan bir gün kaldım hastane de 1 gün bile değil aslında bir kaç gün kalsam komple evi başıma yikardi bence sağolası görümcek 🤣
Ee siz neler yapıyorsunuz bacikolar?
ay yok ben dertli değilim almalarına gerek yok da senin kaynana görümce derdi fena vallahi
Üstüme oynuyorlar hakimcim lohusa falan demeyip birini gırtlakliycam 🤣🤣
geçen birine de yazmıştım farklı bir konuydu. 1 kere cıngar çıkarmaya bakar diye ama seninkiler bundan da anlamaz gibi😂
Anlamaz hatta daha çok üstüne gelirler en iyisi önemsememek
Görümcem yok, eltim dünya tatlısı, kayınvalidem de iplerini güzel tutarsan gayet makul. Almasınlar kimseyi ya benden :))
Sizin hakkınızı ben kullanırım bende alınacak çok 🤣🤣
Oturup uğraşsam kayınvalide de dert olur bana ama o beni dert etsin benim felsefem :) Ama sendeki kayınvalide de biraz numune gerçekten, Allah şifalar versin ona :(
Benimki türünün son örneği kizida onun yolunda
Kesinlikle elti
Kaynana girumce elti kadar tehlikeli değil
Onlarla görüşmüyorum hiç aman ne hâlleri varsa görsünler 🤣🤣
Puhahahahah nur yaaa
Hahahh öyle ama 🤣🤣
Aman herkezin çocugu colugu var nie alsın kimseyi almasın kötüde olsam ben iyide olsam yerinde dursunlar😅
İyi niyetli gacilar 🤣🤣
Ahah 😄 bize dokunmasınlar
Tamam size dokunmasinlar 🤣
Benim hakkımıda sana kullansınlar bacım kaynana görümce toptan kurtulursun 😄
Çok mantıklı 🤣🤣
Kaynanamı alacağına beni alsın darlingim benim kıyamam ona 🥰🥰🥰 eltim şuan aday ama Türk geni taşımadıgı için saçma sapan şeyler yapacağını düşünmüyorum görümcem yok en iyisi onu alsın 😂😂😂
O kadar mı kız 🤣🤣🧿🧿
Çok severim onu 😍😍
Benim görümce ve elti olmadığı icinnnn tabiki tek seçenek kaynanami alsın götürsün uzak diyarlara 🤣
Tek gelin kıymetli olur kız
Yok kız ne kıymetlisi afedersin bi ağzıma etmediği kaldı kadınin
Allah'ım nedir bu çektiğimiz. 😲😫
Gorumcelerim benim canimm
Kaynanamla zaten yıllardır konuşmam eltimu alsın o kuş tabi alabilirse biraz cusse olarak ağır alamaz kuş onu:))
Net alır:)
Kartal paklar onu o zaman Fatma Girik gib dovussunler🤣🤣
Kiz o.kartali da alır öyle böyle değil:))
Ne kız bu boğa mi 🤣🤣🤣🤣
Gibi:))
Kaynanam harici hiç biri yok kaynanam da iyi biri almasın benimkini😂
Kuşlar almayın kuşlar 🤣🤣
Kaynanamda görümcemle de çok iyi anlaşırım
Eltimden nefret ederim
Kuşlar eltiye hücum 🤣🤣🤣
Aynen babam vefat etti bi arayıpta başın sağolsun yenge bile diyemedi
Ama ben onun çocuklarının her eksik ihtiyaçlarını kışlık montlarını bile aldım götürdüm ama insan değin
Değmez bacım kimseye bişey yapma
Eltilerim kalsın gerisinin hepsini alabilir
Benim komple alsnlar 🤣
Benim eltiler hep uzakta en son bayramda geldi iki tanesi köye o zman görüştük bana zararları yok görümce var örümcek gibi iyiki bi tane oda
Kökten hepsini alsınlar götürsünler mümkünse hatta giderken yanlarına oğullarını da alabilirler çok da lazım değil
Kocam olmaz Kocam noo 🤣🤣🤣
Şuan hepsine uzağım kuşlar şimdi almayın kuşlar yakına gidince bakarız bir icabına 😀😀
Kuslar da senin keyfini beklesin dursun 😀😀😀😀 kuşlar şimdi değil kuşlar 😀😀😀
1,486,916 soru
24,308,131 cevap
344,567 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın