0 oy
1,062 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (173 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar boşanma aşamasındayım ikizlerim var 2,5 yasindalar ben çok yoruldum gerçekten çocukların babası hem bana hem aileme karşı çok terbiyesiz en son darp olayı oldu bende bitirdim 8 aydır ailemle yaşıyorum 2-3 gün sonra da mahkemem var ailesi kaç defa geldi gitti çok pişman olduğunu geri donmemi istediğini ne istersem yapacağını söylüyorlar ben inanmıyorum ama boşanma da gerçekleşirse çocuklarımı alicaklar ben hafta da 1 defa gorucem nasıl dayanicak bilmiyorum ailem çocukları kabul etmiyor benimde tek başıma bir imkanım yok tikandim kaldım karar vermem gerekiyor şöyle de düşünüyorum bosansam çalışıp kendime bi düzen kursam en az 5 yılımı alır sonra belki doldururlar çocuklarım beni istemez nasıl olucak ne yapsam bilmiyorum acaba gerçekten düzelmişmidir terapi alalım beraber falan diyor 

Bu arada çocuklar da babasını çok seviyor ona da çok bağlılar ama anne gibi kimse olamaz

25 Cevaplar

+1 oy
(3,038 puan) tarafından

Çok zor durum ama ayrı kalmaktansa çocuklar ne şekilde büyür Allah bilir kimse senin kadr iyi bakmaz nazını çekmez yeri gelir aç kalır vurulur korkutuluyor senin kiyamadigi. Çocuğuna 

En iyisi bariş gizli birikim yap çocukların okul yasitina gelsin bosanirsin calisrkrn çocuklar okula gider yarım iş yapsan bile olur sana iyi gelir çocuklar büyür ona göre konuşup annemde kalmak istiyorum diyebilir 

Allah yardımcın olsun 

Bu arada esin ailesi geldiği kadr esin hiç barışalım pismanm dedi mi eğer dediyse duzelmistir demediyse daha zor 

-Reklam-
+1 oy
(2,099 puan) tarafından

Canım eşin eğer gerçekten duzeldiyse çocukların için bı şans verebilirsin 2.5 yaşındaki bı cocugun yeri annesinin yanıdır hem senin için hem de çocuklar için çok zor olur benim annemle babam ayrıldığında bende o yaşlardaymisim ve velayetim babama verilmiş büyüdüğüm zaman çok zorlanmistim eşimle biz de boşanma aşamasına gelmiştik ufak sorunlardı senden boşanmak istiyorum dediğim de Tokat attığı için bitirmeyi kafama koymuştum dilekçemi filan verdim ben dilekçemi verdikten sonra eşim ciddi olduğumu anlayınca geldi o zamanlar kızım 11 aylıktı yalvardı ağladı baktım çok pişman kızım için bi şans verdim boşanma da en çok çocuklar yıpranıyor 

+1 oy
(2,279 puan) tarafından

Şuan çocuklariniz yanınızdami? Ben çocuğunuzu istenmeyen aileyi aile olarak gormem bile ..hem onların kokusundan nasıl ayrı durcakmisiniz? Adam çok terbiyesiz bana darp var diyorsunuz dönmek evet belki çocuklar için son şans olabilir ama sınırınizi kuralinizi net koymalısınız şimdi onlar aileniz cocuklarinizi istemiyor diye onada güveniyordur eşiniz yani...sonuç olarak kadınların kendi ayaklarinda durması gerekiyor gerçekten çalışmalısın ne yapip ne edip eşinize dönseniz bile 3 yas devlet okulu ana sınıfına verebilirsiniz seneye hem çalışıp hem paranizi kazanırsınız evlilik böyle devam edersede bakarsiniz yolunuza

+1 oy
(3 puan) tarafından

Çocuklarından ayrı kalmak eşine tahammül etmekten daha zordur. Çoğumuz evliliğimize maalesef sevgiyle değil tahammülle devam ediyoruz. Evlatların için geri dön inşaallah çok daha huzurlu olursunuz. Sen de dönerken o da geçmişi konuşmayıp çocuklara odaklanın onlar sizi iyileştirir inşaallah 

0 oy
(6,369 puan) tarafından

8 aydir seni cocuklarinla kabul eden ailen bosaninca neden etmiyor bunu anlamadim. Etmeyecek insan bastan etmezdi. Etmiyosa da cocuklarimi asla birakmazdim. Gider tek goz oda da yasarim ama yine de birakmam. Esin gelip kendini gosterse neyse diyim pisman. Ailesi geliyo yani. Oyle bi durumda da siz degil oglunuz gelsin derdim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 563 göst.
31 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 78 göst.
18 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa17 (362 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 246 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Mevah (1,989 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,490,142 soru

24,353,885 cevap

346,635 kullanıcı

...