0 oy
219 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,274 puan) tarafından

ayyy hanımlar bir benim kızım mı böyle anlamadkm doğduğundan beri uykusu çok az hep vakitli yatar bu arada yani akşam 9 gibi uyur emzirmeyi bıraktım uykusu bölünmesin diye artık eskisi gibi kalkmıyor gece ama saat 5 oldu mu ayaktayız namaza kaldırıyor diye yorumlamak istiyorum 😂 ama bu aralar çok yıprandım çünkü köpek dişleri çıkıyor ve bayağı zorluyor. sanırım hemen hemen her annenin yakınması vardır bu durumlardan ama dün artık o ağlama krizindeyken bende ağladım gurbetteyim destekçim yok ev işi bebek derken bir çok işim kalıyor kendime vakit ayırmak istiyorum ama bulamıyorum mesela bugün 5 te uyandı zorla öğlen birde uyuttum

siz nasılsınız bu konularda 🙃

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,007 puan) tarafından

Allah kolaylık versin inşallah düzelir zamanla 

önce (1,274 puan) tarafından

inşallah inşallah bakalım pek umudum kalmadı ama 😂😂

-Reklam-
0 oy
önce (50 puan) tarafından

Tam benim post. Az önce ağlama krizi yasadim. Gurbetteyimm . Kayınvalidemler iyidir ama yaralı parmağa işediklerini görmedim. Bi gelip çocuğa baksinlar da uyuyayim falan. Bugün annemlerin yanina gitmeyi düşünüyorum bakalım 

valla fırsatın varsa git ben bir buçuk ay önce gidip geldim bir ay kaldım inan nefes oldu bana 

0 oy
önce (993 puan) tarafından

1 buçuk yıldır uykusuzum, tuvalete bile tek başıma gidemiyorum 😃 uyuduğunda kendime zaman ayırayım diyorum ben daha odadan çıkmadan uyanıyor bu nasıl bebek anlamadım 😃

önce (1,655 puan) tarafından

Bende uyuöasına asla izin vermeyeceğim😀 eşime diyorum ki beni videoya al neler yaşadığımı görsün bana neler yaptığını ilerde izlesin beni atıp karısını tutmasın🤣🤣

Ama öyle benden önce o ayaklanıyor cok komık bir bebeğim var😅😅

Bak uyuttum mutfağa geldim suan beraber birseyler atıştırıyoruz 😅😅😅

ayy inşallah sofrayıda o hazırlamıştır 😅

yerim ya çok tatlılar ama 😂😂

+1

O günleri görmeyi nasip etsin Rabbım buna cok ihtiyacım var😀😀 hazır kurulu sofraya oturmanın da keyfi bir baska oluyor 😅

0 oy
önce (6,199 puan) tarafından

Benim buyuk oglum oglen uykusunu birakana kadar (27 ay) her sabah 6da ayaktaydi. Simdi 7 yasinda hala en gec 7:30 8de kalkar. Cok cok nadirdir 9 10a kadar uyudugu o da gec yatarsa. Kucuk oglumda 28 aylik 6:30 en gec 7de ayakta :) ama ikisi de 10 da uyumus olur. Ben bu duzenden memnunum. Bende onlara uyup en gec 12de uyudugum icin sabah cok zorlanmiyorum :)

bende çok erken uyurum ama böyle de insan kendine vakit ayıramıyor 🙃

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,484,201 soru

24,273,018 cevap

342,215 kullanıcı

...