0 oy
81 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (296 puan) tarafından

Merhabalar oğlum 1 yaşına yeni girdi hiç emeklemedi karnının üstüne yatmaktan nefret ederdi ne yapsam olmadı. Ayına göre de biraz yapı olarak büyüktü örğmcege koydum örümcekte bildiğn koşturuyordu oda ayak ve bacak yapısını bozduğunu düşündüğüm için emeklemeye tekrar teşvik etmeye çalıştık tutunup kalkmaya falan gene yok..ilk arabam diye arabalar varya görselini ekledim onu aldık 9 aylıktan beri ona biniyor iyice ustası oldu resmen drift atıyokenarları boşlukta olduğu için dengesini sağlamada da ustalaştı o arabada ayağa kalkıyor falan elinden tutup yürütmeye başladık bırakınca bir iki adım atıyordu artık baya 15 20 adım gidiyo düşecek olduğu zaman arkasından tutuyorum her bebek emeklemek zlrunda degil belki emeklemeden yürür dedim öyle olacak galiba ama hala biyerden tutup kalkamıyo yere oturttuğum zaman ağlıyo kanepenin çnğne pturtuyorum kanepeden de tutup kalkmıyor yerde yatarken oturumunun üstüne de gelemiyo dönmeye de geç başlamıştı ama konuşmayan erken başladı baya şimdiden birsürü kelime söylüyor ama haraket yok acayip tembel tutup kalkmadan da nasıl yürüyecek hiç bilmiyorum.

image

3 Cevaplar

0 oy
(5,170 puan) tarafından

Sen hep arkasinda olmuşsun ondan sana güveniyorum bence pasiflestirmis Buda.. birak rahat zorlansiz destek hiç verme

(296 puan) tarafından

Herkes öyle diyor bırak düşsün kalksın dşye ama ağzının üstüne kapaklandı bu gün çok ağladı zor sakinleştirdik😬😬

-Reklam-
0 oy
(7,447 puan) tarafından

emeklemeden yürür pek tabi, emeklemek gelişim basamağı değil. yürümek için de 18.aya kadar vakti var. rahat ol

(296 puan) tarafından

Umarım :/

0 oy
(1,445 puan) tarafından

Benim oğlum emeklemeden yürüdü, çok isterdim emeklesin ama olmadı poposunu üstünde kayarak ilerliyordu 😄

(296 puan) tarafından

Evet bazıları da öyle yapıyor 😄

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
+1 oy
7 cevap 200 göst.
+1 oy
15 cevap 928 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (8,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.