0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (1,632 puan) tarafından

Abimin çocuğu olacak ben vermekmistiyorum lakin koca yok diyor ihtiyaçları yok diyor ihtiyaç icin vermiyorum ki ne yapacağız onca kiyafeti bazanin altında dursun hatıra diyor bezdim bundan ben allahim.lutfen hayırlısını ver lütfen allhim.dua edi verin bana nolut

2 Cevaplar

0 oy
(126 puan) tarafından

Sor canım isterler mi diye bazı insanlar istemiyor çünkü birinin vermesini herşeyini kendi almak istiyor isterlerse sen yine de ver hatıra diye bütün kıyafetlerini saklayacak mısınız birkaç tane hariç verirsin bende ilk giydiği kıyafeti ve çok hoşuma giden birkaç parçası dışında ikinci bebeden sonra vermeyi düşünüyorum ben ikinciyi düşünüyorum diye her şeyi saklamıştım

(1,632 puan) tarafından

Bi,im oyle bir durum yok bende ondan diyorum esevdiklerimi vermem ama hepsinis anlayamayız anlamıyor adam neyin kafası anlamıyorum bizim.armaizdq cinsellikte yok bitmiş bir evlilik cocuk icin işte 

(126 puan) tarafından

Bitmiş bir evlilikse niye sözünü dinleyesin haberi olmadan versen ne olur? 

(1,632 puan) tarafından

Ben oyle yapmam ve yeğenimin üstünde görse bilir herseye inanılmaz dikkatli psikopat gibi

-Reklam-
0 oy
(7,815 puan) tarafından

insna yeğenine nşye kıyafet vermesin yahu. benim maddi açıdam ihtiyacım yok ama yeğenlerimin küçülenlerini kızıma giydiriyorum. 

(1,632 puan) tarafından

Iste onun kafasını anlamıyorum ki bencede durup duracağına 

(7,815 puan) tarafından

birçok arkadaşımla kıyafet alışverişi yaparız. çocuklu evde kıyafete ihtiyaç her zaman olur. 2-3 tane mont var bende, ayy diyorum iyi ki ablam atmamış ne güzel işime yarayacak şimdi. en kötüsü 1000 lira olmuş diye. 

ver gitsin ne soruyorsun ki, eşim o kıyafetleri ne yaptığımı sormaz bile bana 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 496 göst.
16 Eylül 2025 Moda kategorisinde Minikkuss (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
+2 oy
11 cevap 382 göst.

Kategoriler

1,487,390 soru

24,315,293 cevap