+1 oy
164 göst.
önce Diğer kategorisinde (599 puan) tarafından

Kızlar saat 12 olmuş ne uyku var ne keyfim var Az uzanicam derken sallandik gene ☹️☹️ Ne olacak böyle İnşallah bi büyüğü olmaz Allah beterinden korusun topragımız sakinlik versin 🥺 siz neler yapıyorsunuz ne var ne yok 1 numara Ayakta 2 numara uyuyor Bide 4 yasında oğlum hissediyor Nasıl anlıyor ☹️

9 Cevaplar

0 oy
önce (32,365 puan) tarafından

Rabbim beterinden korusun hangi şehirdeydin sen 

Bende yatıcam biraz sonra şimdi biraz bakınayım dedim 

önce (599 puan) tarafından

Ben Soma'da oturuyorum Abla 

-Reklam-
0 oy
önce (6,279 puan) tarafından

Gecmis olsum csnim bu ara artti yine tam gecti diyoruz bi daha basliyo 

Evet ya 3 fay hattı Birleşik olacakmış Bidaha olursa Ne olur ben bilmiyorum ay düşünemiyorum valla psikolojimiz tamamen gitti valla uyuyamıyorum hayla sigara ice içe kafayı yedim resmen

0 oy
önce (347 puan) tarafından

Rabbim beterinden korusun canım Ben de çocuklarımı unuttum düşünüyorum kara kara hayatımı Hepimiz bir imtihandan geçiyoruz

0 oy
önce (216 puan) tarafından

Ben panik atak geçiriyorum dayanamıyorum aklımı kaybetmek üzereyim 

Bende korku kaygısı Başladı Hiç böyle yoktu ama oldu ama çok korkum var geçmiyor bu türlü ne olacak böyle ya

0 oy
önce (37 puan) tarafından

Bende çocukları yatırdım deprem uyarısı geldi ama çok şükür bir sallanma falan olmadı ama yüreğime indi normalde korkmam ama çocuklar olunca işte ister istemez korkuyor inşallah 

Valla bende korku kaygısı var çok korkuyorum bide 4 yaşında oğlum hissediyor söylüyor hemen anne deprem oldu diye Bende unutturmak için söylüyorum ama gene aklına getiriyor acaba ben korkuyorum Da hissediyor mu ki??

önce (37 puan) tarafından

Olabilir benim de kızım 3 buçuk yaşında ve o da hissediyor son depremi bile o hisseyi ben hissetmedim ayaktaydim o oturuyordu anne evimizi sallıyorlar diye korkup yanıma geliyor ve 3 aylık bir bebeğim daha var 

0 oy
önce (3,312 puan) tarafından

Bende çocukları uyutup ders çalışıyordum. İki numara şimdi uyandı emzirip yerine yatırıp geri çalışmaya devam edeceğim. Benimde oğlum Maraş depreminde 4 yaşındaydı ve anliyordu korkuyordu. Biz oyun oynuyor sanarken yanında konuştuğumuz her şeyi kayıt etmiş. Birgün oyun oynarken kim ne anlattıysa depremle ilgili hepsini tek tek anlattı şok oldum ve çok üzüldüm. Sandığımızdan çok daha fazla açık algıları. Bende çok korkuyordum ve sürekli diken üzerindeydim. Oğlumun bu şekilde etkilendiğini görünce onun için iyiliği için benim güçlü olmam gerektiğini farkettim. Bu şekilde toparlandım. Şuan hala tam atlatmış sayılmam en ufak sarsıntı ve uğultu da deprem oluyor sanıyorum ama tepki vermiyorum.

0 oy
önce (2,441 puan) tarafından

Banada bildirim geldi 1 saat. Önce mutfagı toplicaktım bıraktım yeni toplafım eşim de yok korkuyorum çocukları yanımda uatırcamm

Bende korkuyorum Çocuklarım yanımda yatıyorlar Bırakamıyorum sabah Kahvaltı hazırladıktan sonra dışarıya çıkartiyorum Benimde eşim olsaydı Pek korkmam da ama eşim yok Cezaevinde olduğu için Çok korkuyorum valla bide 3 fay hattı Birleşik olacakmış Bidaha 6.0 falan öyle olursa ben düşünemiyorum yasa 🥺🥺

önce (2,441 puan) tarafından

Bende cok korkuyorum benim eşimde yurt dısında evde cocuklarla tekiz oğlanın yine okulu var o okula gidiyo ama kızımla evdeyiz hasta oldu cıkaramıyorum dısarı cıksak bile gidecek yer yok park dışında orda da uzun saatler kalamaz üşür

0 oy
önce (1,733 puan) tarafından

Valla psikolojim alt üst kaç gündür olan depremleri hissetmedim ama sankii sürekli olarakmış gibi çocuklarıma bişey olacakmış gibi onlara yetişemeyecekmiş gibi kafamda kuruyorum da kuruyorum nolcak bilmiyorum Rabbim sonumuzu hayretsin 

0 oy
önce (432 puan) tarafından

Canım nerde oldu

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 477 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.