0 oy
131 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar ben adet söktürücü kullanacaktım test yapıp kullanayım dedim test yaptım silik çıktı üç tane denedim aynı gittim 31inde kan verdim 0.1cikti negatif sonra içmedim tabi bende belirtiler başladı belirti devam ediyor Suan hala kasiklarimda batma  göğsüm agriyor başım ağrıyor akıntı var beyaz, dün gene test yaptım daha koyu geç döllenme olabilir diye kana gittim Dr geç döllenmeyse bile şuan  çıkmaz en erken 5inde 6sinda ver dedi ama gitmisken veriyim dedim şuanda 2 çıktı tekrar yükselme ihtimali varmı öyle olan varmı :(

2 Cevaplar

0 oy
(50 puan) tarafından

image

buda dünkü test anında çıktı çizgi 
-Reklam-
0 oy
(7,180 puan) tarafından

Benim bildiğim testte çıkması için BHCG 15'ten büyük olmalı. İstersen yine kan ver ama başka bir yerde ver bu sefer. Nadir de olsa laboratuvar ölçümleri yanılabiliyor.

Arkadaşım Ankara'nın en iyi özel hastanelerinin birinde yaşadı bunu. Testte sürekli pozitif ama kanda 0.1, 0.2 falan çıkıyordu. Birkaç gün bekleyip bu sefer kendi doktoruna gitti orada 400 çıktı. Şimdi oğlu 2 aylık. 

(50 puan) tarafından

Özelde verdiğim 01 çıktı sağlık ocağında 2 yarına kadın doğuma gideceğim bakalım o uygun görürse alır 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 214 göst.
1 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 198 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yeliizz. (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,224 soru

24,298,165 cevap