0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (240 puan) tarafından

image

kan sonucum cıkmış gebelik var mı az önce de gebelik testi yapmıştım post acmıştım

6 Cevaplar

0 oy
(1,528 puan) tarafından

Var 5 ve üstü gebelik var diye biliyorum adertin daha geçmedi galiba 

(240 puan) tarafından

17 ekimde adet olmama gerekiyordu adetten 5 gün önce korunmasız ilişki oldu adet olmadım

(1,528 puan) tarafından

Bence var zaten kan testinde olduğu belli ,iki gün bekle tekrar ver kan değerleri artıyor mu die bak canım 

(240 puan) tarafından

Teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
(587 puan) tarafından

Gebelik var ama çok yeni belki  3 haftalık bekle bir kaç hafta sonra tekrardan git kan ver artmış mı diye 

(240 puan) tarafından

Benim hesaplarıma görede 3 haftalık ama değer çok düşük korkuyorum bişey olur diye 7 8 aydır deniyoruz

(587 puan) tarafından

Canım değerin şeyine niye bakıyorsun Yani 5 değerinde öğrenenler var Sakin ol bak bu stres de iyi bir şey değil Bak ne kadar güzel bir haber almışsın mutlu ol Artık hayatında bir bebek var ne kadar olumlu düşünürsen o kadar güzel senin için Çünkü ben bunu birebir kendim yaşadım yani büyük stres altında hep hamilelik düşünüyordum olmadı bir gün dedim ki yok ya hayatımı böyle devam ettiremem dedim Ay ben hamile kaldım O yüzden birazcık da düşünce yapısı da çok önemli sakin ol değere bakma önemli olan o değerin mesela İki gün sonra en kötü 22 olması lazım Sonra mesela İki gün sonra 44 olması lazım yani İki günde bir iki katı %60 bile artsa bu yeterli sağlıklı olması önemli değerinin 15.30 olması önemli değil Bir de şey soracaktım adetiniz gecikti mi yoksa daha adetinize var mı Ona göre bir şey soracaktım size

(240 puan) tarafından

Adetim çok düzensiz bazen 30 günde bir bazen 40 günde bir oluyor adet tarihin net değil şöyle söyliyeyim Ekim'de olmam gereken adeti olmadım hesaplarıma göre ekimin 17 si yada 20 sinde adet olmam gerekiyordu olmadım eşimde ekimin 12 sinde eve geldi 15 gün evde kaldı o günleri değerlendirdik şuan hamileliğim ayın 12 sinden sonra oluşmuş 

0 oy
(26 puan) tarafından

Var canım hayırlı olsun inşallah

0 oy
(6,400 puan) tarafından

Canim biseyler varda deger cok dusuk ya gec dollenme olmus ya da adet oncesi test yapmissin bunlardan biri degilse Allah korusun baska seyler de olabilir oyle bi durum var mi

(240 puan) tarafından

Canım adetim geçti ama geç döllenme ihtimali çok yüksek eşim şehir dışında calışıyor gelip 15 gün evde kaldı o günleri değerlendirdik çok yeni yani

(6,400 puan) tarafından

Bu testi vermeden kac gun once oldu supheli iliski 

(240 puan) tarafından

Ekimin 12 sinde ilişki başladı geçen hafta carşamba eşim işe gitti

(6,400 puan) tarafından

Normaldir ya sen icini ferah tut 

(240 puan) tarafından

İnşallah yA

0 oy
(3,588 puan) tarafından

Geç döllenme olmuştur canım korkma 🤲 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 

(240 puan) tarafından

Amin inşallah kaç aydır bunu bekliyorduk

(3,588 puan) tarafından

2 gün sonra yine kan ver 2 katı artarsa sağlıklı bir gebeliktir korkma

(240 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım

0 oy
(445 puan) tarafından

Pozitif diye biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 290 göst.