0 oy
683 göst.
önce Diğer kategorisinde (740 puan) tarafından

Kızlar polis aradı dyrki yarın gel ifadeye dedim ne ifadesi karakola gelin diye eşim gitti ben giderim diye dyrki eşiniz wifisini açmış karşı tarafa açınca da karşı tarafta ordan ibanla başkasına para atıyor atan kişi çete üyesine dolandırıcılık olan kişi imiş ve ben hayata tanımadığım adamın ismine bağlanmış dyr bende hep kadınlara actim nasıl oluyor ben yarın ifade vermeye gidecem nasıl öğrenebilirim kızlar açmayın kimseye ifade hayatım boyunca ilk defa böyle birşeye denk geldim şok içerisindeyim

12 Cevaplar

+2 oy
önce (7,315 puan) tarafından

bana bu telefon dolandırıcılık gibi geldi🤔 

önce (740 puan) tarafından

Çete dedi para işi var içinde dedi ne kadar dedim yarın gelince anlatırsaz ifade vereceksiniz dedi neyin ifadesini verecm ben birsey yapmadım ki

önce (1,568 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

cok sacma iban ile ne alakasi var vifinin.  ben oturdugum evlere gdincede int paketim azsa vifi sifresini ister baglanirim😂 bana gelenlerde ister . obu gec ibanla ne alaka sonucta oturup bir cafenin. internetine baglanilipda heryere para gonderip odeme yapilir ibana falan. bastan sona sacma

Cnm bnm ben hep kadınlara açarım internet açsana derler bende açarım ama açtığım sırada kadının kocasının hattımı kendi hattımı bilmyrm iki dj isim var dyrlardu ve wififen açmışım yaa o ara çeteyle dolandırıcı ile ibandan para atma işi oluyor sonra sanki bende onun içindeymiş gibi benden bağlandı yaa bana dyr yarın gel ifadeye ben şok kime ne zmn açtım bilmyrm ben herkese ***** gibi inanır açarım ne olck diye 

bu iban meselesinden dolayı bu telefon dolandırıcı gibi geldi.

kim kime para gönderir bilemezsin. seni banka hesabını kullanmadıktannsonra sorun yok.

gider partaki wifiden de yapar insanlar o zaman belediye tümden ifade versin 

aynen senin bankacilik hesabin kullannilmiyiorsa kimene . bazen ben komsunun vifisinede baglaniyorum sifresiz duruo .  spor salonundan orasi cekio otomatik baglanio mesela

önce (12,379 puan) tarafından

Ama eşi karakola gitmiş orda söylemişler eşinizin wifisine biri bağlanmış fln diye.

bir saçmalık var burda

önce (12,379 puan) tarafından

Ortalık 56 olmuş 😀 yarın gidince aydınlanır olay

önce (1,509 puan) tarafından

Sen ara karakolu söyle böyle bir arama yapıldı bize yarın geleceğiz die bana dolandırıcılık die geldi 

önce (1,778 puan) tarafından

Wifiyi acinca belki kadinin ip adresi görünmüştür. Dolandırıcılıkta genellikle ip den buluyorlar. İşlem onun telefonundan olmuş gibi görünmüş olabilir 

Kişinin ip adresi girdiği yerden ve bulunur ama wi-fi etkilemez. Kafelerde herkes kullanır wi-fi, Parklarda metrolarda kullanılır. 

İp zaten 2 zaten iki tanedir biri değişken, internete her bağlandığında değişir, diğeri sabit ip cihazın kendi adresidir. 

Değişen ip den hangi wifiye bağlandığı bulunur,ama bu kişi tespiti zordur. Tabi kriminal bunu çözer. 

Benim dediğim şey, ben telefonla ne yaparsam bu benim. İllegal bir işse bile beni bağlar. Dolandırıcılıkta falan banka hesabını vermedikçe başka birini bağlayan bir şey olmaz. 

-Reklam-
0 oy
önce (3,355 puan) tarafından

Beni de bir kere mahkemeye tanık olarak çağırdılar çıkıp hakim karşısında olanı biteni olduğu gibi anlattım. Şimdiye kadar kimlere açtıysanız wifi isimlerini biliyorsanız verin. Polis zaten size sorar ne gerekiyorsa. Bu arada çok geçmiş olsun suçsuzluğunuz ortaya çıkar inşallah hemen. 

Yani valahi neyin içine düştüm bilmyrm Valahi billahi ben sadece wi-fi açtım hep kadına açtım nasıl oluyor erkek ismi bağlanmış ordan dolandirici çeteye kadar gidyr

Kadın da çete üyesidir canım telefonda erkek üzerinedir zor değil bunlar 

vifi acmakmderken neyden bahsediyoruz ki. telefonu kodem ceklinde kullanip internete baglanmakmi? 

evin modemi vifisi mi?  cok sacma degilmi iban ile ne alaka. internetle iban ne alaka. 

Onun telefonunun ip sinden girilince mi oldu acaba tam olarak bende anlamadım. Tam dolandırıcıların işi gibi ama eşi de karakola gitmiş tuhaf. 

0 oy
önce (468 puan) tarafından

Geçmiş olsun iyi de bu kolay ki modeminiz hangi sunucuya bağlıysa o firmayı arayın sizi yönlendiriyorlar  bir tane internet sitesi vardı Vodafone'da ben uzun zamandır girmiyorum unuttum mesela orada şifremize kimlerin girdiğini kiminle ne kadar internet kullandığını görebiliyorum bağlanan kişileri o şekilde modeminizi kimin kullandığı zaten ortaya çıkar

Ama turcell ama adam ismi dyr bende hayatım da o adamın ismini duymadm tanimyrm dedim yarın gidecem şikayetçim yaa ben böyle şeylere gelemem dyr sen acmissn tm acmism ama kötü niyetle değil iki dk internet aç diyenler hep kadındı 

önce (468 puan) tarafından

Canım sen birinin telefonunda açmışsındır ama evinin yakınlarında biriyse örneğin komşu Kendi telefonundan karekod okutup senin wi-fi'ne bağlanabilir hiç seninle uğraşmadan

0 oy
önce (24,030 puan) tarafından

Sen belki bir kadına açtın. Ama hat erkeğin üzerindeyse belki de öyle bişey olmuş olabilir. 

0 oy
önce (2,254 puan) tarafından

Ay ilk defa duyuyorum böyle bısey tövbe bismillah dolandırıcı olmasın 

Vallahi billahi bilmiyorum açmayın kimseye wifinizi internet yok diyin. İşte benm internet üzerinden dolandırıcılık çete ile ihtibata gecms para atms ve sanki bende parçasıyim gibi oluyor ve yarın gidicm ifade vercm hayatımda İlk defa karakola görecem ve gidecem

0 oy
önce (7,505 puan) tarafından

İban la WiFi alakasını pek anlamadım biri banka üzerinden olan birşey 

Allta yazdm wifinizi kimseye açmayın internet yok diyin basım yanacak Valahi ben hiç birşey yapmadım yarın ifade vercm polise kimdir çıksn dedm şikayetçiyim dedim 

0 oy
önce (163,829 puan) tarafından

wifi ve iban ne alaka anlayan bi tercume etsin lutfen💕

Benm wifiye baglanmis yâda ben kadına açtım ama o ara biride mi bağlandı yâda kadın Kendi kocasının mi hatiydi bilmyrm ordan çeteye para atyr  ve sanki bende işin içindeyim gibi wifim görünüyor nerden atılmış diye polis beni aryr gelin diye eşim gitti işte Esin gelecek diye ifade vermeye bende yarın gideceğim hiç bir bağlantım yok hiç bir bilgim yok 

önce (163,829 puan) tarafından

iban sizin degil karsi tarafin ibani su durumda ip adres ne alaka atan belki para atilan sahis belli iban ne alaka bide yumurta falan verilir komsuyada wifi verilirmi yaa niye bi insan wifi sifresini komsuya verirki

0 oy
önce (5,021 puan) tarafından

İfade verir çıkarsın ne olduysa anlatırsın 

0 oy
önce (3,575 puan) tarafından

Canim polis ifade icin arayıp çağırmaz kesin dolandırıcı 

0 oy
önce (18 puan) tarafından

Babamın başına gelmişti böyle bişey işyerinde müşteriye şifreyi vermiş oda fake hesapla siyasi bi sayfada biriyle atışmış atıştığı kişi de avukatmış araştırmışlar falan sonra IP adresinden babamın dükkan çıkmış daha sonra ifadeye gitti sonra kamera kayıtlarından baktı polisler şifreyi verdiği adamı tespit etti 

0 oy
önce (278 puan) tarafından

Dolandırıcıdır kesin sizi arayan numarayı 112 yi arayıp polise yönlendirmesini isteyin ve teyit edin bizde farklı bir durumunu yaşadık çünkü dolandırıcılık çok arttı dikkat edin

0 oy
önce (2,660 puan) tarafından

Oha ilk defa duydum ben şok ayy yarabbim artık wifide kullanamıcazzz 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 721 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,881 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 251 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (7,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 395 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sekerportakali (2,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 897 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Duygulu123 (3,818 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,460 soru

24,276,036 cevap

342,442 kullanıcı

...