Cerezetta kullananlar ne gibi yan etkisi oldu nekadardir kullaniyorsunu
Ben oğlumda emzirirken 2 sene kullandım 2 sene sonunda kanamam 17 gün sürdü doktora gittim bıraktırdı başka ilaç verdi. Şuan yine emziriyorum farklı bir marka kullanıyordum başladığımdan beri regl olmadım 6 aydır filan. Geçtiğimiz ay boyunca Cerazette ye başladım bir kutu bitti bugün bakalım regl olurum inşallah ikinci kutuya geçmeden. Sen ne zamandır kullanıyorsun. İki kutu arasında 7 gün ara veriliyordu dimi?
Ayyy igrenc bi hap beni mahfetti cok kullanan var doktorlarda emzirirken onu veriyo sadece 1 sene kullandim dogumdan sonra 9 ay regl olamadim sonra bi oldu Allah selamet versin 35 gun surdu 15 gun olunca randevu aldim kadin doguma 20 incu gun muayene olabildim rahim duvarim kazindi parca verdim doktora hap yapmis olabilir mi dedim yok yapmaz dedi 30uncu gun sonuca gitmim hala kanama kesilmemisti polip cikmis parcada dedi temizlenmesi lazim yoksa kanamanda durmaz kanser gibi yayilir dedi hap kullaniyorum hocam dedim hala o yapmaz dedi arastirmaya sevk etti beni 2 ay sonraya randevu bulabildim hala kanamam devam ediyodu en son hapi biraktim 3 5 gun kanamam surdu sonra kesildi 10 gun sonra da arastirma hastanesine muayeneye gittim alttan kamerali muayene oldum doktor temizlenmissin dedi sonucumu alip doktora gosterdim cerazetteyi biraktiktan sonra kesildi dedim hmm dedi kullanip memnun kalan cok var ama bana yaramadi valla onermem
Ben kullanmıştım ve hiç sevmedim, spral taktır en iyisi
Bacım konu açtım kimse cevap vermedi ben spiral taktim T olan deil gynefix taktım acaip diz ağrısı bacak bel alt taraf komple ağrıyor spiralden deilmi çünkü mr çektim fıtık yok
Benimki normal spral, hormonlu olmadan mı hiç bilmiyorum ama takıldıktan sonra başladıysa ondandr bence . regl olmadan taktırdım bende çok ağrım oldu
1,493,730 soru
24,405,060 cevap
350,444 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın