0 oy
181 göst.
önce Diğer kategorisinde (607 puan) tarafından

Hello kızlar Nasılsınız iyi misiniz Neler yapıyorsunuz bebeler uyuduldumu benim oğlanlar yattı ben ayaktayım her zamanki hali Sabaha kadar uyuyamıyorum Nöbet tutuyorum sanki Öyle Kızlar bişi dicm eşimle iletişimdeyiz bu 11 yargı paketi ilgili kızlar yanlış anlamayın lincliceksiniz biliyorum Ama o kadar suçsuz yatanlar varki Eşim dahil suçsuz Yatıyor şuan Ben en çok çocuklarımı üzülüyorum Babalarını arıyorlar Gecistiriyorum Neyse kızlar bu 11 yargı paketi sizce bişi çıkar mı Daha ekimden bu yana Toplantı yapıyorlar bişi yok ama Daha calışmalar devam ediyoruz diyorlar  bekliyoruz umutlandiriyorlar mahkum ailelerimizi bi bişey çıksa Rahatlarız yani o kadar perişanız ki Anlatamam Çok zor dönem de geçiniyoruz kızlar☹️🥺 Burda mahkum ailelerimiz varmı 🙏

3 Cevaplar

+1 oy
önce (464 puan) tarafından

Ben hamileyken eşimle girmişti 5 ay gerçekten suçsuz yere yatmıştı ama yanlış anlamazsan suçlu da suçsuz da bütün aileler kendi aile birey için suçsuz yere yattığını iddia ediyor fakat gerçek bunun biraz dışında olabiliyor sizin durumunuzu bilmiyorum tabii Allah yardımcınız olsun 2022'deydi bununla ilgili bir yasa düzenlemesinin konuşulduğu üzerinden kaç yıl geçti hala net bir şey çok da ortaya koyulmadı bu arada eşim gerçekten ilk mahkemede tutuksuz yargılanıp çıktı çok şükür o dönem 

önce (607 puan) tarafından

Sağol Abla Teşekkür ederim Bak eşiniz çıkmış sevindim Allah'ım Bidaha oraları düşürmesin bizimkiden 2017-2018 yılında Dosyasimiz Malum çok uğraştık Ettik avukat tuttuk ama Malesef ceza aldi ama az aldı Çokta değil Nerdeyse bitti bitecek Hiç bişi kalmadı Zaten ☺️🙏 İnşallah 11 yargı paketi de çıkarsa Bittiyor sadece denetimi cikicak 

-Reklam-
0 oy
önce (157 puan) tarafından

Bence bunlar birşey vermez sanmam

Vermezlerse Açlık grev başlanacak mış öyle söylentiler var ☹️ Ay inşallah böyle bişi olmaz Allah'ım 

0 oy
önce (292 puan) tarafından

Bu ara patlatacaklar bırsey bakalım cok sıkıştılar nereye donse ellerinde patlıyor 

Söyle dusun okka yasal düzenleme gelirse herkese gelecek 

Bır gazeteci masada 5 yılın kesın olduğunu bunun 7 yılda olabileceğin söylüyor 

Valla esimin 15 gun ıcınde patlatılan dıyor bakalım bizi gozumuz haberlerde

önce (292 puan) tarafından

5sene olcak bizim 

önce (1,020 puan) tarafından

Allahım kavuştursun ikinizide merak ettim haddime degil de suçları ne acaba suçları yoksa gereksiz yere yatmadalar yazık

İnşallah Amin öncelikle ne suç olduğunu söylenmez O yüzden ne suç olduğunu malesef söyleyemiyorum 🙏🙏🙏

önce (1,020 puan) tarafından

Hım dogrudur bilmiyorum çünkü

Evet doğru O yüzden ne suç ne suçlar işlediğini dahil bilgi veremiyoruz 🙏🙏ama suç işlemedi suçsuz 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 786 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde gencanne000 (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 506 göst.
10 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 587 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 286 göst.