0 oy
254 göst.
önce Diğer kategorisinde (407 puan) tarafından

Kızlar burda anlatmıştım kaynanamlara taşındırdı beni zorla eş olcak cahil varlık tabi eşyalarımı kiraya vermişler altinlarimla alıp kullandığımız eşyaları babasının adına almış 4 tane mihir bilezik istedim 2 sini aldı birini eylülde birini eylülden sonra alcam dedi 

Küçük bi şeyde anası danası yanındayken bana bağırıyo erkeklik taslıyo bende dedim ki benim öbür bileziklerimide al senden boşancam kadin sığınma evine gitcem dedim git dedi sende k.ö pek gibi peşimden gelme dedim 

Dün gece anasi danası uyuyunca yanıma geldi gelme yanıma dedim ondan yarim saat önce annesinin babasının yanında dedim es olcak cahile yanıma gelme k.ö pek gibi diye 

Bide utanmadan özür diliyo herseyde anasını babasını ablasını yeğenlerini haklı buluyo beni k.ö.pek yerine koyuyo onlarda tabi haliyle hoşlarına gidiyo eş olcak cahili savunuyolar 

Kızlar yemin ettim aynı yatağa onunla girmeyeceğime 

Anlaşmalı boşanmayı düşünüyorum 

Çocukları alamıyorum malım mülküm olmadığı için 

Boşanıp kadın sığınma evine gitmeyi düşünüyorum 

Sizce napayım 

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,554 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

senin oraya gtmen hata. esyalarimi çaldilar evime izinsiz girdiler diye sen niye sikayet etmedinki.? polise gdip evime el koydular  diye sikayette hulunman gerekiyordu. sende kopek gibi davran esine o sana kopek cekiosa sende ona i.t gibi davran ailesinin yaninda sende adammisin be evini barkini calip virptilar burda vocuk gibi bi bol.a yaramadan ananin memesinden kopamamis babanin dizi dibinde oturmaya gelmissin . ne karina bakiosun ne coluguna cocuguna bakabiliosun .  yerdeki *** bile daha ise yarar en azinda gubre olur. sen milletin evine siginmavi gibi geldin bizi de kopek gibi mecbur braktin  bikere senin oraya gtmen gata.

mala mulke gerek yok alip vocuklarini gideceksin soginma evine ailen arkanda degilse. ev kurup ev bakamayan erkek gece koynuna anasini alsin

önce (407 puan) tarafından

Doğru diyosun canım ben polis çağırmıştım sonra ayrıldım en son yine barıştım çocuklar var diye 

önce (50 puan) tarafından

Ay yoruma ne güldüm ya alemsin çok ta haklısın laflarında:) 

-Reklam-
0 oy
önce (5,121 puan) tarafından

Haklısın tabiki eşin adam degilki güya ailesine bak karıma bu şekil davranıyorum imajı veriyor sonra da kuzu kuzu gelip özür diliyor. Bence gözünü korkut bi kere daha bu şekilde bana saygısızlık yap çok değer verdiğin ailenle devam edersin yoluna de

Sağol canım 

Ben ona inşallah boşanırız demiştim 

Birazdanda rezil etcem onu 

Ananın dananın yanında sana masraf yaptım diye bağırdın ama gelip utanmadan özür diliyon benden uzak dur diycem ne geliyon yanıma diycem kesin kahvaltı hazırla diycek sadece çocuklarıma hazırlıcam o cahile bardak Çatal koymuycam b.k yesin 

önce (5,121 puan) tarafından

100 de 100 haklısın kendi hazırlasın veya gitsin annesi hazırlasın ona

Anası hazırlamış cahile kahvaltiyi

0 oy
önce (687 puan) tarafından

Ailenin evine gitsen 

Babam olcak pis alkolik sürekli içiyo baba Bile demek istemiyorum o varlığa 

0 oy
önce (4,138 puan) tarafından

Nasıl yani 

Kadın sığınma evinde çocuklar alınmıyor mu

Mal mülk olmadığı için 

Almazlar ki 

0 oy
önce (2,173 puan) tarafından

Ailen yokmu onların yanına gitsen çocuklarını alabilirsin kadın sığınmaya çocuklar alınmıyormu bide anlaşmalı boşanma için eşininde imza atması gerekiyor bende şuan boşanma aşamasına giricem hamile olduğum için doğumu bekliyorum araştırdım mahkeme delil istiyor canım wpdan msjlaş derdini sakince anlat kocana itiraf ettir delil olsun böyle anlatmaya hakim boşamaz bide hakaret boyanmada kusurlu davranış oluyor eşin hakeretlerini kaynananları şahit göstererek ispatlayabilir bu senin için iyi olmaz nafaka alamazsın eşyalarını kiraya verdiğini zorla oraya gitiğini huzursuzluğun ispatlamak gerek ara eşini konuş ses kayıtlarını delil tut mesela birşeyler bulmadan boşuna boşanma davası açma haksız olursun 

O kavga ederken whatsaptan kavga etmiyo delil yapıcamı biliyo

önce (2,173 puan) tarafından

Ozmn birini ara yanında onunla orda kayıt etmiş olursun 

0 oy
önce (461 puan) tarafından

Çocukların kaç yaşında

0 oy
önce (2,544 puan) tarafından

Anlaşmalı boşanma için eş rızası da gerekiyor biliyorsunuz dimi 

0 oy
önce (122 puan) tarafından

Beraber veya yakın oturmak her zaman çok sakıncalı bir durum.bu erkekleirn genel sorunu maalesef ama baba eti yiyorlar evlendin işte git kendi ailenin üstüne düş yani bi bağımsız olamıyorlar. Bende kayınvalidemlerin evinde oturuyordum kiracı çıktı evlenince orya taşındık alt sokağımzda oturuyorlardı ama en ufak seyde evimden çıkın derdi kpcam da onların evinde oturuyoruz diye asla beni tutmaz ailesini tutardı ne zaman ki uzaklaştık kiraya çıktık sorunlar azaldı rahatladım eşinin önce onların boyunduruğundan çıkması lazım yoksa zor yani 

Asla çıkmaz tek erkek evlat olduğu için 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 299 göst.
+1 oy
8 cevap 600 göst.
0 oy
7 cevap 372 göst.

Kategoriler

1,484,260 soru

24,273,685 cevap