0 oy
158 göst.
önce Diğer kategorisinde (697 puan) tarafından

Biliyosunuz kizlar bogaz sorunu yasiyorum, yarina ozel hastaneye gidip endoskopiyi yaptirmak istiyorum ,ailemde diyo yapma ,icerden bademciklerin sişmis bi kadin varmiş kaldiriyormuş ikilemde kaldim ve gercekten bu surec yipratti beni icmedigim bitki cayi kalmadi antibiyotikte ictim gecmedi kulaklarimda enfeksiyon olmus belkide bogazimdan atmis oraya brnde emin olmak icin endoskopiyi yapaym diyorum ama korkuyorum da:(( dua edin bu kardesinize 💜sikintilarim bitsin artik

4 Cevaplar

+1 oy
önce (637 puan) tarafından

Endoskopiyi doktor mu istedi hangi doktor istedi sen kendin mi yapmak istiyorsun. Bir şeyleri eksik ya da yanlış aktarıyor olabilir misin? Çünkü boğazından rahatsız olduğunu söyledin. KBB endoskopi istemez ki endoskopi mideye bakma işlemidir. Boğazından rahatwızsan KBB doktoru endoskopi cihazına benzer bir cihazla muayene esnasında boğazına bakar. Ama endoskopi işlemi gerektirmez alakasız yani

önce (697 puan) tarafından

Şoyle canim kbb ye gittim ultrason ile bakti bogazima bisey yok dedi kamera ile burnumdan bogazima da bakti bogazsinda bise yok dedi ,sonra dahikyeye gittm antibiyotik verdi gecmese endoskopi yap dedi cunku yemek borusuna bakilacakmiş:(

Anladım geçmiş olsun ama yemek boruna bakılacaksa midenle alâkalı bir rahatsızlığın var mı?

Yutma guclugu yasiyorum canim yiyecekleri yutmakta. Zorlaniyorum sagolasin

Anladım öyleyse endoskopi istenir. Ama psikolojik de olabilir bu durum. Yutkunmada zorlandığını hissedip çok üstünde durduysan yutkunma refleksini bozmuş olabilirsin. Şuan ben bile düşündüğüm için yutkunurken zorlandım 😀 

Seni çok rahatsız ediyor yemeni içmeni engelliyorsa yaptır zaten hep radyasyonla iç içeyiz

Peki oyle biseyse nasil duzelir canim cok yoruldum vallahi

Endoskopin temiz çıkarsa bi doktoruna danış canım bilemiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (7,315 puan) tarafından

yaptır kurtul içinde kalmaz 

Haklisin canim korkuyorum vala ama mecburumda yemek yemeyi o kadar ozledim ki

önce (7,315 puan) tarafından

yaptırmazsan aklında kalacak, acaba mı diyeceksin. giy yaptır varsa bir şey çıkar, yoksa da başka ihtimalleri değerlendirirsin 

0 oy
önce (627 puan) tarafından

Aşkım endoskopi midede yapılır bogazla alakası yokki ama reflü midede fıtık varsa o kusma ve yutma sorunu yapar ona bakıcak belki doktor. 

Evet canim bide yemek borusuna bakilacak bi sorun varmi diye 

Yaptır canım en iyisi bende yutma sorunu ve midem boğazımda gibi hissediyordum kusma yanma oluyordu kac defa yaptırdım mide fıtığı reflü falan çıktı sende baktır çok geçmiş olsun canım 

Kac kere yaptin canm endoskopiyi brnde kusma olmiyor

3 4 defa yaptırdım canım reflü var ondan midem ağrıyor 

0 oy
önce (5,021 puan) tarafından

Ya bayiltiyorlar bu kadar sorun yasadigon yerde neden gidip yaptırmıyor sun..

En son ablam yaptirdi mide ve bağırsakları birsey yok onda diyor

Gittim ama yapmadim hafta icin yapipck

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 315 göst.
0 oy
1 cevap 167 göst.
0 oy
7 cevap 203 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.