0 oy
398 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (26 puan) tarafından

Arkadaşlar ben meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Aranızda olan var mı ? Nelere dikkat etmem gerekiyor ? Sivas’ta olucam. Bi de kimseye söylemeden eşim ben ve 2 arkadaşım bilecek. Belki anneme de söylerim. Sizce ameliyat sonrası anlarlarmı ameliyat olduğumu yani görüntü açısından değilde halsizlik, yorgunluk olarak falan ? 

9 Cevaplar

0 oy
önce (1,661 puan) tarafından

Bildiğim kadarıyla cok acaıyormuş ameliyat bu saklayamazsın ki 

-Reklam-
0 oy
önce (4,431 puan) tarafından

Amcamın kızı oldu tabi evet yatıp dinlenmesi gerekiyor ve gelenden gidenden enfeksiyona açık oluyorsun. Oda enfeksiyon kaptı aylarca hastane hastane gezdi. Ama herkeste aynı olacak diye birşey yok tabi. Enfeksiyon kapmamaya çalışman gerekiyor ve İster istemez bi operasyon geçiriyorsun normal hayattaki enerjin olmaz hareketlerin belli bir süre daha kısıtlı olur 

önce (26 puan) tarafından

İşte bundan korkuyorum ben de ya. Normalde kimseyi ilgilendirmez ama herkes laf yapacak. Adımın geçmesini istemiyorum. Memesinş büyütmüş diye 

0 oy
önce (3,575 puan) tarafından

Ben oldum 3. Senem elhamdülillah 

önce (1,563 puan) tarafından

eneee uc sene oldumu. sanki daha gecende konusuyir gibiydik ciciklwrde cicikler diye😂😂😂 vay be zaman ne cabuk gecio

Ya o sirenler kaçıncı günde çıktı. Memnun musun ? Binde protezin markası neydi 

direnler*

0 oy
önce (144 puan) tarafından

Bende küçültmek istiyorum 🫤🫤🫤

0 oy

evine gelen giden olmazsa seni uc hafta kadar kimse gormezse anlasilmaz.😂😂 ben kocamdan bile gizli olarak liposuction kafama koymustum.😂😂😅 esim bir hafta yurt disina gdiodu ekimde ama tam adet tarihime denk geldi vardir bir hayir dedim vazcagdim.ust ic bacak ve alt gobek yanlar  liposuction yaptiricaktkm sekillendirme. 4 günde ayaklaniyorsun. esim gelmeye baya toparlarim diyordum nasip olmadi. yeniden spora abandim artik😂😂 bi gece hastanede kalacakdim. o gece cocuklari anneme yollarim diye dusundum. annemlere de bacak kilcal damarlar icin kopuk tedavisi olucam bacaklarim agriyacakmis bikac gun spor yapmis gibi agrinolacakmis vocuklar sende kalsin diyecekdim. gece de hastaneye evimin nevresiminden goturecekdim . cocuklar goruntulu ararsa hastane odasinin isigini los isik yapip  evdeyim havasi verecekdim annemlerle goruntulu konuruz vocuklarla diye😂😂😂 butun plan kafamda kusursuzdu.

ama adet oldum.o hafta vardir bir hikmeti illaki nasip degilmis 

önce (511 puan) tarafından

Ucretlimiydi cnm bu anlattigin  ameliyat devletmi ozelmi

yok canim devlete guven olmaz bu amleyat icin zaten devlette de olsa ucretli olur.:) ozel sadece bacak bolgesi 80 bin karin bel sirt yanlar 80 bin. ikisini ayni anda yaptirirsam kombine olarak 140 bin odeyecekdi

.100 bin nakit cikardim hesaplarimdan 40 da kartimfan cektirip taksitlerle odeyecekdim esimin haberi olmazdi ayda  4 yada 5 bin arada kaynar herturlu karta oderim  diye dusunmustum. popoyu da eklesek komple 200 bin fiyat verdiler . özel hastane 6 7 litreye yakin yag cikar dedi ama bildigin manken gibi 90 60 90 olculere ulastiracakdi bel incecek etsiz yagsiz dumduz popp cikik  on numara bir vucut konturu oluyor. bu zayiflamak icin yapilan birsey degil genetik vucut yapisini seklini degistirip yeni bir sekil veriliyor vucuda

image

Plana bak maşaAllah 😂😂 Benim de kocamın haberi varken bi taraflarım tutuşuyor kimse bilmesin diye 😂😂

önce (511 puan) tarafından

İyiymiş cnm da eşin fark etmiycekmiydi ederdi kız cevrede farkederdi 

ya popo buyutmeyi herkes anlardi sa öitekini anlamazLar yani daha dogrusu gdipde liposaksin ameliyati oldugumu anlamazlar:) incelmeme sekillenmeme bilurum bir kilif zaten surekli  zayiflama cayi cirbasi kullanan bise duydummu gdip deneyen biriyim bölgesel incelme falan aletlere girdim falan filan derim yani bi sekilde. cebre anlasada anlasin zaten bana kizacak olan annem en cok ondan kirkuyirum . esimi zaten naptiysam yaptim sonuc guzelmi guzel sen sonuca odaklan der kandirirm 😂

0 oy
önce (195 puan) tarafından

Nekadarda olacaksınız fiyat neymiş bende düşünüyorum ama para yok yinede merak ettim 😄

Özelde 150 bin kadar. Devlete de Salı günü randevu aldım gidicem bakalım orası ne diyecek 

Orada 75 dir en az bence bilgi alınca banada söylermisin rica etsem  

Tabi ki gidince bilgi veririm 

0 oy
önce (4,637 puan) tarafından

Akrabam oldu ilk gunler çok zormuşta sonra geçince cok güzel duruyordu 😄 

Nekadara oldu

0 oy
önce (2,261 puan) tarafından

Konudan bağımsız, eşimin yengesi mide küçültme ameliyatı olmuş.  Soranlara midemde kitle vardı onu aldırdım dedi . Yıllar sonra başkasından duyduk gerçeği 

Sende olacaksan eğer göğsümde sıkıntı vardı ondan oldum dersin . 

önce (1,976 puan) tarafından

Ay hayır ya.. lütfen öyle demesn. Sonra başına gelir Allah kurusun. Benm bir göğsüm alındı. Göğüs ile ilgili her hangi kötü bir şey söylemesn. Gerçekten çok zor. Ağızdan çıkan laflara dikkat etmek gerekiyor 

önce (2,261 puan) tarafından

Ben o anlamda demedim. Yani küçük olması da sıkıntı ya kadın için 😊

0 oy
önce (1,629 puan) tarafından

Ben 20 yaşımda göğüs büyütme ameliyatı olmak istedim sadece kızlar değil erkekler bile dalga geçiyordu benimle saçlarını erkek gibi kestirip çıplak olarak erkekler yurduna girsen bile kimse senin kız olduğunu anlamaz diye hem göğüslerim küçük bide 45 kilo çiroz gibi bişeyim en son canıma tak etti estetik cerrahi randevu alıp gittim parayı koydum önüne bi yandan sümüklerimi temizliyorum bi yandan derdimi anlatıyorum adam bana şimdi küçük diye üzülüyorsun ama böyle bi vücuda sahip olduğun için şükretmelisin evlenip çocugun olduktan sonra vücudun bozulmayacak gögüslerin sarkmayacak genç kız gibi görünmeye devam edeceksin senin fiziğine sahip olmak için insanlar tonla para döküyor ama sen buna üzülüyorsun diye 2 saate yakın ikna etti beni şuan kendisine çok çok teşekkür ediyorum iyiki o zaman para ugruna beni kesip biçmemiş şuan dimdik göğüslerim ve sarkık pörsümüş değil 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 200 göst.
+1 oy
5 cevap 230 göst.
0 oy
1 cevap 204 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 695 göst.
6 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,392 soru

24,275,198 cevap

342,366 kullanıcı

...