0 oy
1,115 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
İki buçuk yıldır evliyiz çok olaylar atlattık çok yoruldum yıprandım dava açtım evliliğime son bir şans vermek istedim. Ama cokta değişen birşey olmadı değişen hicmi birşey yok var tabiki. Ama ben soğudum bikere . Ve unutmaya çalışsamda aklima geliyor yaşadıklarım. Çok sürpriz bir zamanda hamile olduğumu öğrendim o gün yine ayrılma kararı almıştım şuan bir ay kaldı doğuma. Kirada oturuyoruz ev konusunda çok şanssısız diğer ev çok bocekliydi eşim çok sorun çıkararak beni uzerek taşınmaya razı oldu. Bu evde küfleniyor rutubet oluyor gardolabim çürüyor eve çocuk gelcek bilmiyorum nasıl olcak. Ev sahibimiz çok rahat hiç ilgilenmedi bile. Eşimde tasinalim dersen senle birdaha konuşmam dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim. Eşim aynı zamanda eve çok geç geliyor gece ikilerde uclerde çalışıyorum diyor pazar bile çalışıyor ama ben çok yanlızım. Eşime ısınmaya vaktim bile olmuyor. Bugün sordu beni seviyor musun bilmiyorum dedim.cok bozuldu ve üzüldü. Biraz aklı başına gelsin istedim.kolay şeyler yaşamadım ki hamileligimin ilk zamanlarida çok kötüydü benim için.Ben de dobra davranip bilmiyorum sevdigimi dedim . İnşallah kendine çeki düzen verir. Böyle durumlarla karşılaşan oldumu nasıl bir yol izlediniz.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende eşime bir kez öyle dedim eşim çok üzüldü çok pişman olmuştum 
(3 puan) tarafından
Ben pişman olmadım çünkü çoktan hakediyordu sorun çıkmasın diye herşeye sustum  sanki bana altın tepsiler sunuyor bide gece ikilerde uclere kadar gelmiyor. Onun yüzünden hep böyle evlere denk geliyoruz zaten .
-Reklam-
0 oy
tarafından
O neki benimkide sordu geçen hayır dedim sana aşk yok benden arkadaşca seviyorum artik dedim iki arkadastan bi farkimiz kalmadı günü analiz ediyoruz ve yatiyoruz ne bi romantizm ne bi ilgi alaka bitti bizde sevgi valla 
tarafından
Aynn başak burcu erkeği
O laflarini, elestirilerini, hic birseyden memnun olmayışını artik kaldıramıyorum.
Oyle sogudumki kendisinden
Lafta anlatamiyosun hemen dövüşmeye basliyor bagirip cagiriyor
Benimde nisanda 3 yil olcak evliliğim ama bir asır çekiyorum sanki bu adamı
(3 puan) tarafından
Bizimki yengeç burcu . Çok sinirli öfkeli piskokojisi bozuk. Doğumdan sonra da aynı olursa onun için daha fazla üzülmek istemiyorum. 30 yaşındayım yolun yarısı gitti iki buçuk yılı zaten çok kötüydü. Sonrada diyoki hayatımdaki en dürüst en doğru insan sensin senden başka kimse çekemez beni diyor.
tarafından
Aman hepsi b.k gibi bakma işte
Çocuklar olmasa çekilecek dert değiller
Allah yardım etsin bize tüm yük bizim omuzlarınızda
(3 puan) tarafından
Amin. Allah yardımcımız olsun
tarafından
Aminnnn
0 oy
(405 puan) tarafından
Yemmin ederim kendi hayatımı okudum aynı şeyler ya
(3 puan) tarafından
Siz napiyosunuz evliliğin nasıl gidiyor
0 oy
tarafından
Bence iyi yapmışsın en azından kendine çeki düzen versin sevgini tekrar kazanmaya çalışsın.herseyi içimize atıp iyi kadın oldukça kıymet bilmiyorlar 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun olsun canım 
0 oy
(79 puan) tarafından
Seviyorsa seni kaybetmemek için düzelir 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 812 göst.
0 oy
11 cevap 1,480 göst.
11 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.
0 oy
13 cevap 746 göst.

378,360 soru

11,325,137 cevap

34,777 kullanıcı

...