Kararı veren hakimin ellerinden öperim ayagına taş kariyerine tayin sürgün gelmesin 🙏🙏🙏
Müstakil evim mis mis 🤗komşu derdim yok gürültü derdim yok ses derdim yok kalabalık misafir gelirdi İstanbul'da alt komşum on kere gelirdi kapıya müstakil en rahatı bence❤️
Valla al benden de o kadar. Kafam o konularda o kadar rahat ki? Mekan bizim 😃
Kimse görmeden kimse görmeden yapmak lazim 😁
Ben hariç herkesin cm balkonu var 😬😬😬
kiz cok pahali
bayagi pahali bisi temmuzda uzunluk 9 metre yerden yukseklik 270 280 civari bisidi toplamda 90 bin odedik cam balkona
Abo bizde yaptıralım d kiradan düşelim diyoduk
balkonun buyuklugune bagli bizimki cok buyuk bide fume rengi yaptirdik hani cam rengi kasa rengi bunlar fiyatta degisim yapiyo
Alttaki şikayet etmedikçe hiç bişey yapmazlar tam karşı binada bir kadın var gün aşırı bişeyler silkeliyor aşağıya alt katındaki kadına Allah sabır versin diyorum her gördüğümde bizim buradakiler yapıyo mu bilmiyorum ama cam önü yıkayan var yukarıdan aşağıya su döküyorlar nefret ediyorum uyardım yine yapıyor
Vallah iyi olmuş :)
Yemin ederim en ihtiyacım olan ama gel gör ki uzaktan tanıdıklar benim değil eşimin illallah ettirdi vallahi kac defa söyledim ama taş kafalılar anlamıyorlar her gün ne yediklerini biliyorum resmen bunlardan oncekilerde öyleydi bu gelende öyle hatta daha beter eşime söylesem direk kavgaya gider çünkü daha önce gelen seslerden rahatsız olmuştum söyledik nerdeyse kavga edeceklerdi korkuyorum eşim biraz sinirli bende Allah'a havale ettim asla hakkımı da helal etmiyorum inşallah bir gün onlarında başına gelir ne diyim
1,493,479 soru
24,401,247 cevap
350,141 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın