Kızlar fırın makarna yapayım dedim ama tek olmaz başka ne uapsam eşimde diyette az yer makarna çocuklar yer çoğunu
Sizlerin menülerinde neler var hanımlar
Yanına bide çorba yapın salata yeter bence , bende karnabahar yemeği yaptım bide yoğurt çorbası yapmayı düşünüyorum, elinize sağlık :)
Aslında yeter ama eşim tek çorbayla doymaz.yemez şimdi makarna
Karnabahar almadım daha almaya başlasam iyi olacak bende
Afiyet olsun sizede
Bezelyeli patatesli havuçlu köfte 🤣🤣 pilav
Çok bile Allah bereket versin ❤️
3 gün önce sanırsam buydu menüm 😁 afiyet şifa olsun
Bende o kadar çok yaptım ki 3 gün yeriz 🤣 yok öyle hergun taze yemek artık
Tarhana çorbası ve tırşik topladım yesillikle yesinler hastayim çorbayı bile zor yaptım belki azicikta bulgur yaparım
Şifa olsun canım .tırşık duydum ama hiç yemedim.
Türkçe adı kuzu kulağı eksi bı ot bizimkiler sever öyle yemeğin önünde yeşillik yemeyi
En sevdiğim yemek
Bol salçalı makarna ve turşu 😍
Salçalı yemez benim çocuklar . Ya kremalı zerdeçal lı yada tek tereyağlı yerler 😄 fırın makarna da severler
Kocam taşlık istedi yaptım yedi gitti meloş hanım nugget istiyor onu kızartcam kendimede patates salatası yapasım var
Tavuk sote olabilir hem protein fazla kiloda yapmaz
2 gündür tavuk yiyoruz 🤭 birgün tavuk sote diğer gün fırında yaptım
Sebze sote olabilir yanına ya da çorba.
Bende fırına tavuk patates atıcam yanına biraz sigara böreği var onu kızartırım bide kabak tatlısı yapmıştım sabah
İnanır mısın hiç bir şey yok 😂
Köfte tavuk falan yapabilirsin canım
Arkadaşa gidicez
Çiğ köfte
Poğaça
Kurabiye
Kek
Kiymali makarna yapacağım ogluma da tavuk suyu corbasi var. Dün haşlama etle tavuk yapmıştım birde bulgur pilavı ve tavuk suyu corbasi. Önceki gün de soslu et ve pilav yapmıştım yanına da salata. Yarın da köfte ve pilav yapacağım fikir olsun 🫠😄
Bizde ciğer, et ve tavuk mangal vardı. Onları eşim pişirdi bende soğan salatası ve marul salatası yaptım.
Annemlerdeyim fırında tavuk patates bulgur pilavı cacaık salata yaptık yedik bile
Bende dün yaptım fırında tavuk.afşyet olsun canım
Pilav baharatli tavuk mercimek corbasi
Bir de patlicanlar kotu olmus onu patatesli kiymali falan yaptim.
1,484,636 soru
24,278,354 cevap
342,576 kullanıcı