0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından

Kızlar merhaba, benim eşimin bir iş arkadaşı var. Ortak değiller ancak ara ara birlikte iş yapıyorlar. Eşi instagram hesabımda ekli. Ben ne atsam gidip sanırım eşine bundan bahsediyor. Çünkü eşi misal o konuyla ilgili kocama bahsediyor. Misal bugün adam aramış demiş ki işte bize neden hiç iş getirmiyorsun. Param yok diyorsun ama karınla şöyle geziyorsun böyle geziyorsun şunu yapıyorsun sizde para var belli falan. Bu mesele beni çok rahatsız etti. Sizce kızı çıkarayım mı ?

12 Cevaplar

+1 oy
(7,444 puan) tarafından

Çıkar bence ben bu muhabbetler yüzünden gorumcemi engelledim 

(124 puan) tarafından

Çok tuhaf ya

(7,444 puan) tarafından

Gezdigim yerin lafını yapiyordu engelledim bence hiç bekleme ona neymiş benim nereye gittiğimden 

-Reklam-
+1 oy
(12,165 puan) tarafından

Kocanda bitecek iş sanane diyemiyor mu sanane benim paramdan gezmemden  desin 

(12,165 puan) tarafından

Ortak hesap değilse çıkar tabiki 

+1 oy
(9,946 puan) tarafından

engelle gitsin 

+1 oy
(5,033 puan) tarafından

Çıkar gitsin ya.  

+1 oy
(33,593 puan) tarafından

Ay onlara ne be eşiyle vakit geçirmesin mi adam tabiki eşine gelince parası da zamanı da olacak bu ne cıvıklık yani münasebetsiz insanlar çıkar gitsin hatta engelle 

+1 oy
(602 puan) tarafından

Engelle, iç ve dış işleri bakanlığına milli eğitim müdürlüğüne ve bakanlığa falan da şikayet et... Sana kaldı karımla yeyip içtiğim utanmazlar

0 oy
(4,117 puan) tarafından

Çıkart bencede Canım ne içtiğinize yediğinize gezdiğinize kimsenin bişi demeye hakkı yok

0 oy
tarafından

Eşin de adama desin ki "karısının lafıyla hareket eden adam; karı muamelesi görür"

Karısı götürüp paylaştığın şeyleri gösterecek, adam olsa zaten başkasının karısının ne paylaştığından banane derdi, bakmaya haya ederdi. 

0 oy
(2,742 puan) tarafından

Aklıma şey geldi, suriyeli bir baba evlatlarını denize götürdü diye yardım yapanlar yardımlarını geri çekmişti.

Biraz alakasız duruyor belki ama insanların genel kanısı hep bu yönde. Bir kere paranın olmadığını söylediğin zaman seni tüm güzelliklerden mahrum kalman gereken biri gibi görüyorlar. Ne zaman bir güzellik yaşasan, onu da artık parayı bulmuş olmana yoruyorlar.

Çıkart ve engelle tabi ki. Sebebi sorarlarsa da açıkça söyle her şeyi. Bizim hakkımızda yemeyip içmeyip laf döndüren adamlarla işim olmaz de. 

(4,117 puan) tarafından

+++++👏

0 oy
(241 puan) tarafından

İşte bu yüzden paylaşım yapmıyorum 

0 oy
(6,278 puan) tarafından

Ben eşinin yerinde olsam kıyameti koparırım. Sen benim eşimle gezdiğimin çetelesini mi tutuyorsun, bunun hesabını sormak sana düşmez kendine gel derim. Muhtemelen eşin cevap vermediği için karşıdaki ki haddini aşan şeyler söylüyor. 

0 oy
(6,657 puan) tarafından

Boyle bosbogaz insanlar var maalesef ben onlara saf olarak bakıyorum ister dursun umrumda olmazdi ama esinde sen ne karışıyorsun diye tepki vermeliydi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 539 göst.
13 Nisan 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 495 göst.
21 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,608 soru

24,479,500 cevap

356,364 kullanıcı

...