0 oy
274 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,812 puan) tarafından

Mor telegraf çiçeği olan var mı

image

9 Cevaplar

0 oy
önce (549 puan) tarafından

Evet var içerde de var balkonda da 

önce (3,812 puan) tarafından

Nasıl bakımı kolay mı şimdi koparıp alsam nasıl yetiştiricem anlatır mısın boyle mos mor olsun ıstıyorum yeşile dönüyormuş rengi

Kopar çok çabuk çapaklanan bir şey zaten direkt ek toprağa birkaç gün suda bekletip suyu seviyor güneşi de seviyor güneşte daha canlı oluyor rengi daha kalın oluyor ama rüzgarı çok sevmiyor Bir de Antalya'da don olayı yok yani gece 0 altına çok nadir düşer içeridekine bir şey olmaz da balkondaki çok soğukta benimki de donabilir salonda bakacaksan rahat olur

Salonda bakarım ruzgar var balkonda hemde aşırı evdekını foto atar mısın nasıl bı saksı alayım

Çok hızlı gelişen bir çiçek uygun yeri olursa sarkmayı da seviyor yani biraz yayvan şekilde biraz yüksek olursa yerden daha hoş görünür

Balkonum bıtınce asmayı dusunuyorum ztn gordum vok guzel duruyor

-Reklam-
0 oy
önce (32,679 puan) tarafından

Ayy bende besliyodum bu minnoştan soldu ama yaa çok üzülmüştüm 🥺

+1

Neden soldu ki

Güneş almıyodu herhalde ondan güneş doğrudan eve gelmiyor bir de doğru dürüst bakamadım bi dönem çok hasta olmuştum o da ilgisiz kalınca gitti ya 😑

+1

Üzüldüm ya 🥹bende çiçek asla bakamam direk mahvolur ilk defa bi çiçek aldım çok guzel buyudu heves ettim buna kaynanamda var kendi kendine buyuyor hosuma gıttı aldım bakalım

Güneş alınca iyi büyüyolar ya boyları falan kocaman oluyor benimkiler küçüktü

0 oy
önce (768 puan) tarafından

Canım bu deli olur koklendir bardağa su koy bir hafta 10 gün sonra ek çok kolay bunun bakimi

Yaa rengi fln vok tatlı cok sevdım alayım o zmn kendıme 

0 oy
önce (127 puan) tarafından

Çiçekler renk pigmentlerini güneşten alır yani evin içinde öyle istediğin gibi mosmor olmaz. Pencere den güneş görürse olur.

Ben genelde yakıcı gunes gectıkten sonra cıceklerı balkona koyuyorum guneslensın dıye sonra içeri alırım olur mu bu vıcek için

0 oy
önce (17,565 puan) tarafından

Bakımı çok kolay ya bu çiçeğin. Evde de bahçede de yetişiyor. Benim vardı ama taşınırken saksı kayboldu. 

Tesekkurler hemen alıp yetıstırıcem

0 oy
önce (351 puan) tarafından

image

aynı tür ama rengi biraz farklı 

Cok tatlııı

0 oy
önce (411 puan) tarafından

Annemlerde var canım bakıyorlar çok da güzel annemle babam çiçek bakmayı çok seviyorlar bir içeri giriyorsun çiçekçidesin gibi insan hissediyor

Huzur gibi yaa bende severım ama bakmayı beceremiyorum kaç çiçek elimde çöp oldu gitti ama şimdi beceriyorum 2 çiçegim var yacruları vıkmıs 🥹

0 oy
önce (757 puan) tarafından

Bende var  yazın dışarda şimdi içerde

0 oy
önce (251 puan) tarafından

Ben adını Kara Sevda diye biliyirum benim balkonumda var yaz kız orda 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
11 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde linaaras (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,862 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,591 soru

24,290,733 cevap

343,391 kullanıcı

...