İyi akşamlar hanımlar. Oğlum 15 aylık. eylülden beri 4 kez hasta oldu yani neredeyse iyileşip bir hafta iyi duruyor ardından yine hasta. Ve hemen ciğerlerine iniyor sıkışıyor hastanede de yattık. 3.5 yaş kızım da alerjik bünyeli onun da cigerlerine iniyordu ama bu kadar sık degildi simdi kreşe gidiyor o da hasta oluyor ama ağır geçirmiyor.sanırım oğlum kızımdan kapıyor. Oğlumun gözünde ışık kalmadı oysa yerinde durmazdi hareketliydi. D vitamini b12 demir kullanıyoruz düzenli. Sarımsak kürünü bir türlü iciremiyorum. Rabbimin izniyle baska ne yapabilirim oğluma, nasıl faydam dokunur acaba? Sürekli hava antibiyotik iğne yazık çocuğuma. Moralim çok bozuk çocuklar hasta olmasın nolur ya
Bugun benim oglumda hastaydi oyun grubunda hic nesesi yoktu acile gittik atesi varmis cigerlerinde balgam varmis gazi varmis lavman yaptirdilar hava verdiler . Bir koca poset ilacimiz var simdi iki cesit hava iki cesit ates dusurucu oksuruk surubu ve antibiyotik kendim hasta olsam daha iyiydi oglum hasta olunca bende kotu oluyorum valla. Bagisik guclendirici surup var canim onu sor bir doktoruna
Çok geçmiş olsun size de. O kadar üzülüyorum ki elimden geldiğince iyi bakmaya dogal beslemeye çalışıyorum evde çevrede sigara içen dahi yok ama çocuğum ciğerinin tıkanması sebebiyle şuan yine hastanede yatıyor. Allah çocuklarımıza şifa versin.
Doğal yol istersen karadut özü kansızlık için diye biliyprum öksürük için ceviz suyu nane pekmezi kullanabilirsin ceviz suyunu ben çok yaparım öksürüğe
İlaçlı birşey istersen de eczaneye gidip bağışıklık için dersen onlar şurup önerebilir
Teşekkür ediyorum. İşte oğlum böyle ceviz suyu falan içmiyor yemiyor maalesef. En çok çorba yoğurt bazen de yumurta et yiyor. Karadut özü tatlı olduğu halde onu bile içmiyor. ilaçları antibiyotigi zorla ağzına koyuyoruz yarısını da çıkarıyor tükürüyor zaten. Ama birkaç damla olan mesela d vitamini demir gibi seyleri alıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
İçmiyor yemiyor diye pes etme büyük kızımda öyle herşeyi yiyip içmez ama bazen meyve suyuna karıştırdım bazen çorbasına öyle öyle ceviz suyuna mesela çay dedim şeker attılar öyle alıştılar
Geçmiş olsun.
Udi hindi yağı ve kozalak şurubunu bitkisel olarak deneyebilirsiniz.
Teşekkürler.Kozalak surubu alerjiyi tetikliyor diye biliyorum. kızım da alerjikti cigere iniyordu kullanmıştım olumsuz etkisi oldu. Udi hindi yağını da kizimda kullanmıştım. Simdi oğlum için udi hindi ve çörek otu yağını deneyeyim
Bağışıklığına bı baktır. Ben baktirmadim ama bı arkadaştan duymuştum çok hasta oluyodu doktorlar bağışıklığına baktı değeri çok düşükmjs ilaç verdiler çok şükür kurtulduk diye . Ek olarak benim oğlumda alerjik astım herşeyden hasta olur du direk ciğerine inerdi o arkadaşla konuştuktan sonra immun44 diye bağışıklığı için bı takviye şurup aldım çok faydasını gördük çocuk kendine geldi resmen
Bulunduğum ilcede sağlık imkanları yetersiz. İyi bir doktor bulup il dışına gidicem her şeyine baktırıcam.
2 yaşında kızım var bende aynıyım her hafta acildeyim bronsitimiz var direk ciğere vuruyor 8 yaşında kızım var okuldan alıp geliyor hastalığı ondaada bronşit var ama o yaşı büyüdüğü için çabuk atlatıyor ama kızıma geçiyor ve 10 gün filan zor geçiyor hava ve ilaç verip odayı nemli tutup sigara vs dumanından uzak tutmak lazım kosmamasi terlemesi olmaması gerek kızım 17 kiloydu 1 ayda 13 kg ya düştü bişey yediremiyorum süt bile içmez oldu sadece su buda böyle bir hastalık işte 7 yaşa kadar bu şekilde gidecek
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
.............................................................
1,485,684 soru
24,291,663 cevap
343,456 kullanıcı