0 oy
189 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (7,526 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar kızlar cuma günü için kahvaltıya misafirlerim var ben dahil 4 büyük 7 çocuk olacağız neler yapabilirim 

Patates kızartması, pankek, börek düşündüm ama pankek ile krep arasında gidip geliyorum biber vs kızartsam mı 

6 Cevaplar

0 oy
önce (4,738 puan) tarafından

Sucuklu biberli domatesli  sarımsaklı ve tereyağlı  en üste de kaşarlı bir şey yapıyom çok seviliyor.

Fasulye kavur

Yoğurtlu havuç ya da kabak yap

Bence çocuklara pankek yap

Kuymak yapabilirsin.

Çocuklar sever pizza yapabilirsin 

Soğan kavurması 

Köfte 

Gibi gibi:😄

önce (7,526 puan) tarafından

Valla böyle hemen kafada bitiren insanları seviyorum 🥰 teşekkür ederim 

O ne demek ay :D 

Yani hemen hazırlayan 😀 ben akşamdan beri düşünüyorum ve sürekli değiştiriyorum 

Ben sana saydım seç beğen aralarından yap. Bazılarını az yap ki çeşit olsun ama artmasın da :D 

Pişi de olabilir bal puf puf...

Bir iki de yeşillik koy tere maydanoz...

Yumurta da haşla oooohooooo daha ne olsun :)

Ayyy canım çekti valla olsa da yesek 😋

-Reklam-
0 oy
önce (434 puan) tarafından

Pankek yap en azından çocuklarda çikolata ile yiyebilir. 

Teşekkür ederim 😊

0 oy
önce (255 puan) tarafından

Pankek yap çocuklar yer iki kat ölçüden yap çocuklara yere seriyorum ben biz büyükler de masada yiyoruz. Patates patlıcan biber kabak kızartması, büyük tabaklara yumurta salatası, börek sigara böreği de olur, gene ortaya menemen, peynir zeytin vs

Teşekkür ederim yumurta salatası aklıma gelmedi bende çocuklara yere sererim hepside kendi az çok yiyo sonuçta 🙂

önce (255 puan) tarafından

Rica ederim 🌸🌸

😊😊

0 oy
önce (7,486 puan) tarafından

Domatesli kaşarlı omlet sucuklu yumurta olabilir  böreği hem peynirli hemde patatesli yap ortaya siyah ve yeşil zeytin kaymak bal reçel çeşitleri tel peynir beyaz koy panket daha iyi çocuklar çikolata sürüp yemeyi sever patates biber kızartması güzel olur sigara böreği de yapabilirsin

Ooo valla saydıklarında açık büfe kahvaltısı olur 😀 ben hiç kaymak vs almadım standart aldıklarım siyah zeytin peynir bal da arada 😀 ama diğerleri olabilir 

Ben kahvaltıya çağırdığım zaman bu şekilde yapıyorum canım patatesli kıymalı börek ve sigara böreği yapıyorum simit alıyorum bide tatlı olarakta ortaya kurabiye yaparım 

Börek pankek varken olmazsa dediydim de yapayım o zaman tatlı da kahveden sonra hafif birşey olsun diye gelin pastası yapayım dediydim 

Güzel olur eline sağlık

Teşekkür ederim 😊

0 oy
önce (176 puan) tarafından

Tost ekmeği üzerine Kaşar rendeleyin,onun üstüne de evde olan zeytin, varsa mısır, biber gibi şeyler koyup fırında mini pizzalar yapabilirsin.

2. Olarak ben pratik olduğu için fırından ekmek hamuru alıp pişi yapıyorum.

Tost ekmeği üzerine pizza çok pratik kendimize de yapabilirim teşekkür ederiz 

0 oy
önce (163,859 puan) tarafından

cuma gubude ben cagirdim arkadaslari ev gormesine gelcez diyolardi kahvaltiya gelin dedim menum soyle 

patates kizartmasi 

melemen

sucuklu yumurta

peynir zeytin recel bal kaymak

simit 

pigaca

borek

pişi sade ve peynirli kiymali

domates salatalik

simdilik bunlari ikram etcem aklima baska bisi gelirse eklerim kahvaltidan sonrada kahveyle chesscake ikrsm edicem

Sucuk almıyoruz onu en başta eledim 🙂 pişiyi nasıl içine birşeyler koyarak yapıyorsun 

önce (163,859 puan) tarafından

çi borek tarzinda yapiyom icli olan pisiyi

Tamam teşekkür ederim 😊

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 672 göst.
28 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Nk6517& (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 330 göst.
20 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 318 göst.
0 oy
4 cevap 147 göst.
1 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,121 soru

24,284,418 cevap

342,935 kullanıcı

...