0 oy
435 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından

Şimdi kızlar zaten ev hediyesi alacağım ama normalde 1 ay var hiç konuşmadık kendisi hakkımda çok fazla dedikodu yapıyordu ortalığı karıştırıyordu benim demedigim şeyleri eltime demişim gibi anlatıyordu kendi dediği şeyleri ben demişim gibi anlatıyordu geçen de eltim eşimle resim paylaşıyoruz diye tepki vermişti zaten paylaştım burda da eltimi normalde kötüler sevmez ama onun dibinden ayrılmıyordu neyse ben her zaman Allah rızası için birşeyleri yapan bir insan oldum dünde beni arayıp evini gösterip bana fincan al dedi alacam zaten ama bütçeme uygun birşey düşünüyordum bana karacadan bir fincan takımı atıyor 1600 bunu al dedi ama bana göre çok pahalı ve değmiyor o ayrı mesele de cimri bir insan değilim ama benim seçtiğimi oda çok beğendi 700 TL eşimde yanaşır gibi almaya ama ben kendime alsam o fincanı ne gerek var alma der bana ben erkek kardeşime alsam çok pahalı der bunları diyeceğimi bildiği için param yok diyor ama hallederiz seyinde siz olsanız alır mısınız içimden gelmiyor hak etmiyor annesiyle bir olup benim anneme sebepsiz günahsız yere bile beddua etmişler 

15 Cevaplar

+3 oy
(6,539 puan) tarafından

Borcam alır giderim 😈🤣

(1,707 puan) tarafından

benim aklıma daha iyi bir fikir geldi ben olsam Karaca’dan gerekli gereksiz niyetlendim fiyata yani 700 TL’ye herhangi bir ürün alırım mesela çorba kepçesi paket ettirip götürürum . İster Beğensin kullansın isterse bir kepçeye bu kadar para mı verilir deyip götürsün değişim fişi ile beraber Karaca’ya üstüne isterse 900 tl Eklesin istediği fincan takımını alsın isterse komple evini satsın Karaca’nın bütün mağazasını üzerine devir alsın beni ilgilendirmez sonuçta ben 700 liralık bir hediye almışım götürmüşüm bütçem dahilinde Karaca’dan istediği ürünü değiştirip almak üstüne para eklemek onun bileceği iş😂😂😂

(6,539 puan) tarafından

Her insan gibi emrivakilerden nefret ederim. Öyle siparişe böyle hediye der yaparım. Yok karaca çok, değiştiremesin daha da sinir olsun 🤣🤣🤣

-Reklam-
+1 oy
(2,310 puan) tarafından

Valla canm sana kendımden örnek vereyim 2 yıl önce benımde görümcem taşındı ev aldı bı ara kaynanam da bana ee ne alacaksınız dedı bende 500 lira vermeyi düşünüyoruz dedı şok oldu neee 500 lira mı ayıp olur 1500 tl verın dedı hedıyede almayın kızım ıstemıyor para ıstıyor dedı ben dellendım ağzıma geleni soyledım ve gıttım o zamana göre 500 liraya inadına fıncan takımı akıp götürdüm :)Nıye böyle bısey de yaptığımı anlatayım ellerınden tek ıyılık gormedım arkamdan sureklı dedıkodu yapıyorlardı defalarca esıme benı sıkayet etti aramızı çok bozdu bunu hakettıgı ıcın o sekılde yaptım 

(308 puan) tarafından

Şey bide bunu diyince aklıma geldi bunlar benim ilk çocuğuma 200 TL verdi eşim de 200 tlmi veriyorsun dedi kaynanam da ben sana 50 TL ver dedim sen 200 verdin bak dedi

(1,707 puan) tarafından

ya her şeyi geç siparişte hediye almak mı olur ben olsam Karaca’dan gider gereksiz bir ürün alırım 700 liralık eğer o kişinin işine yaramıyorsa götürsün Karaca’ya değişim fişi ile beraber üzerine kendi parasını da eklesin ister 1600 liralık fincan takımı alsın ister 10.000 liralık başka birsey alsin isterse komple evini satip karacanin magazasini kendi ustune devir alsin.😂😂😂

Sen Karaca’dan 700 liralık herhangi bir ürün al paketlitir götür hediye olarak ben bunu istemedim ki derse değişim fişi var değiştirirsin dersin senin bana attigin fincan takimi asiri dandik duruyordu almak istemedim dersin😂😂😂

sonucta sen 700 tl butcen varsa okadar fiyata hediye almaya niyetlendiysen zaten 700 lirayi gozden cikardin. gerekli yada gereksiz bir adet urun aliver bir corba kepcesi 700 lira bilr olsa sen zaten birsey alacaksin o paraya. ister begenir ister bi kepceye bukadar verilirmi derse gitsin degistirsin kendi ustune ekleyip begendigini alir

0 oy
(1,487 puan) tarafından

Yani ihtiyacı olan kullanacağı bir hediye alma taraftarıyım ben, abim evlenirken yengeme hediye aldım ev için kahve makinası yoktu sen seç beğen ben onu alayım dedim çünkü o kullanacak onun zevki, görümcemde bana sorup almıştı hediyemi mesela , abimde ben evlenirken su ısıtıcı seçmiştim onu almıştı. Senin zevkinle onunki farklı olabilir , alıp öyle kenarda duracak bişeye para vermektense severek kullanacağı bir şeyi almayı tercih ederim 

(308 puan) tarafından

Kendisi benim zevkimi çok beğenir attığım fincanı da çok beğendi ki zaten çok güzel bir fincan bunun arkadaşı o fiyata sana almazlar demiş buda bunu kanıtlamaya çalışıyor sanırım 

(1,487 puan) tarafından

Hmm beğendiyse onunda alabilirsiniz o zaman, siz ilk kendi beğendiğiniz fincanı atıp bunu sana almak istiyorum mu dediniz yoksa ilk o bunu istiyorum diye pahalı olan fincanı mı attı

(308 puan) tarafından

Bayramlarda çocuğum eline 100 TL vermeyen bir insan kendisi önemli olan para değil belki anlarsınız ne demek istediğimi 

(308 puan) tarafından

Ben beğendigim fincanı attım ay bu ne çok güzel dedi bayıldım dedi ama gönlüm bunda da dedi sonra senin attığın çok güzel onu al dedi sonra mesaj attı kardeşim demiş kendi beğendigini işte güya o daha güzelmiş onu al dedi

(1,487 puan) tarafından

Yani sizde size yapılanlar karşısında çok bişey yapmamak istemekte haklısınız ne diyeyim 

0 oy
(5,251 puan) tarafından

Kesinlikle almam. Hediye siparisle alinmaz. Durumum.buna musaitti, insaAllah begenirsin der gecerim. Begenmezse iade etsin :)

0 oy
(102 puan) tarafından

Senin yerinde olayım alırım bitane hamur leğeni en küçüğünden giderim yada bitane tencere al arkamdan dedikodunuzu artık bunda kaynatirsiniz de çok gel evine siparişle hediye nedir ya Allah askina

(308 puan) tarafından

Keşke böyle yapabilsem yapamıyorum 😂

(102 puan) tarafından

Ahhh ah bende senin gibiydim ne laflar yedim yuttum taaki en son çocuğumda hastanede tek başıma 26 saat sancı çekene kadar ozaman aklım başıma geldi şimdi kralı gelse umursamıyorum takma herşeyi kafana olan sana olur

0 oy
(990 puan) tarafından

Hediye adı üstünde gönlünden ne geçiyorsa onu al çok saçma şunu bunu al demesi sen kendi bildiğini al verirken de ben bunu uygun görüp beğendim dersin 

Hediye bu yani sen alacaksan sen begeneceksin siparişle hediyemi olur yaw

0 oy
(18 puan) tarafından

Kızzzz almaa hak edene hak ettiği değeri ver, ne kadar alttan alırsan o kadar tepene binerler, senin alıcağın hediyeden ona neymiş, bak benden sana tavsiye istersen dünyaları yap öyle insanlar yinede beğenmez o yüzden yapma en azından kendini sonra suçlamazsın, Hak edene hak ettiği gibi gidilir. Eşinde neden bildiğin halde almadın diye bişey derse senden çekindim pahalı bişey almaya de yada sen bilirsin diceni az fena ol. Ayaklarını denk alsın hepsi. 

0 oy
(1,707 puan) tarafından

İşine niye söyledin ki sen al hediyeni götür ister ister milyoncudan al ben bunu alabildim de şu anlık gücüm buna Yetti de beğeniyorsa kullanır beğenmiyorsa iade eder değiştirir başka bir ürün alır ya da sen Karaca’dan ona 700 liralık herhangi başka bir şey al. eger o fincan takımını istiyorsa senin goturdugun hediyeyi iade eder üstüne kendi parasıyla ekler tamamlar 1600 TL yapar kendine o fincan takimini alir 

0 oy
(32,766 puan) tarafından

Kuru bi çiçek alır götürürüm öylesine bir de para mı harcayacağım ne münasebet alacağım şeye karışıyor ki içimden gelirse alırım içimden gelmezse beni almaya zorlayamaz elim boş giderim istersem o benim bileceğim iş 

0 oy
(54,406 puan) tarafından

isterse bes binlik hediye alacak olayim böyle yuzsuz yuzsuz istenince bes yuz liralik bisey alir giderim 

0 oy
(401 puan) tarafından

İşi rekabete dökenlere gıcık oluyorum karşındaki sana bişey sç begen onu alayım dmediği sürece sipariş veriri gibi one öyle ya alacak durumu varmı yokmu bakmadan amaç başka çünkü 

0 oy
(714 puan) tarafından

Siparişle hediye istenmesi beni de sinir eder. Genelde de sevmediğimiz insanlar bunu yapıyor. Ben sanırım nispet olsun diye istediğim beğendiğim başka bir şey alır veririm. Ben sorsam neyse de ben sormadan bana bunu al diyenin talebi hüsranla bitmeli 

0 oy
(4,212 puan) tarafından

Sen kendi alacağını al beğenmezse gider değiştirir üstüne ekler hanım efendi

0 oy
(25,363 puan) tarafından

Kimseye sipariş hediye almam hediye benim bütçeme ve karşımdaki insana olan tavrıma göre verdiğim bir karar 

0 oy
(2,219 puan) tarafından

Ne yüzle istiyor yüzsüz hayatta almak ne alaka fincanın eksikse ben seçtiğimi alırım kardeşin vermedi o kadar para der sucuda kocama atarım yesinler birbirlerini ztn eşinde yok demiş boşver abin yada kardeşin buna kadar para verdi de bişey derse sen neyi sectiysen onu al

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 472 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 375 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (412 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
0 oy
8 cevap 648 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,654 puan) tarafından soruldu