0 oy
165 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,634 puan) tarafından

Ya kızlar ben dosyamı açtıralı 2 ay oldu kurstan ne arayan var soran yazılı sınav için. Bu işler bu kadar geç mi ilerliyor yoksa bunlarda mi bi sıkıntı var bilmiyorum. Öyle sınava yönelik ders falanda yok bi kitapçık vermişler çalışsın demişler onuda zar zor aradık biz istedik yine. Neyse ben çalıştım ettim konularda bitti nerdeyse beynim sulandı artık soru çözmek istemiyorum. Nasıl yapayım sizce süreç normal mi?

9 Cevaplar

0 oy
önce (17,575 puan) tarafından

Sen arayıp söyle. Ben artık hazırım sınava de. İlk sınava girmek istediğini söyle. Onlar halleder. 

önce (7,634 puan) tarafından

İlk sınava aldıracam seni dedi kayıt olurken 2 aydır sınav olmuştur heralde 

önce (17,575 puan) tarafından

Tabiki canim olmuştur mutlaka. Kayıt olur olmaz alamaz ilk sınava. Sistemde belli bir saat ders almış olman gerekiyor sanırım. Yani o saat dolunca kayit yaptırrıar sınav için. 

-Reklam-
0 oy
önce (32,698 puan) tarafından

Arayıp sor ya da mesaj at ama benimki de bu kadar sürdü hemen hemen aynıydı yani ekim de yazıldım kasım sonu Aralık gibi önce dersleri başladı yazılı sınavın sonra tarihi belli oldu 

+1

Bakalım eşime söyleyim sorsun bi

0 oy
önce (5,440 puan) tarafından

Kursa gitmedin mi?

0 oy
önce (10,608 puan) tarafından

Ehliyeti almam komple 2 ay sürdü neden kursu aramiyorsun 

Aradim biz size Bilgi veririz sınavdan önce diyolar

0 oy
önce (5,624 puan) tarafından

Ben kayıt oldum bikaç hafta geçmeden dersler başladı 1 hafta sürdü. Sonraki hafta sınav oldu. Yani 1 ay olmadan yazılı sınav kısmı bitti. Sizin kursa katılım mı yok insan mı biriktiriyorlar ne yapıyorlar. 

0 oy
önce (2,453 puan) tarafından

Canım gecen haftalard sınav oldu arkadasım girdi 2 puanla kaldı bi kursunu ara ve ssor

0 oy
önce (645 puan) tarafından

Bu ayın 23 yada 24 inde sınav var bende hazırlanıyorum sen sor bir 

0 oy
önce (837 puan) tarafından

Benimde öyle oldu 2 buçuk ay sonra sınav tarihi verdiler 

0 oy
önce (7,532 puan) tarafından

Benimde aşağı yukarı 2 ay olduydu ondan sonra girdim sınava ve kursu arayın sorun sen üstüne çok düşmezsen onlarda düşmez gittiğin kurs önemli ben çok arayışa girdim girdiğim yerden de memnundum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Anteplimm (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
0 oy
0 cevap 203 göst.
+1 oy
9 cevap 291 göst.