Selamünaleyküm hanımlar devlet Hastanesi'ne mesai dışı gidecem kızımı muayene etmek için ama hiç bir bilgim yok ilk kez gidecem aranızda daha önce giden varsa bilgi verebilir mi lütfen
Randevulu mu gidiliyor randevuluysa nerden randevu alınıyor ?
Ücretli mi ucretliyse ne kadaradir çocuk polikliniği ?
Acilde mi giriş yapılıyor yoksa normal poliklinikte mi ?
Aranızda daha önce giden varsa lütfen bilgi veririmisiniz
Şehir Hastanesine gitmiştik her hangi bir ücret vermedik,randevu alıp gidiyorsunuz polikliniğe oraya gidince sorarsınız nerde olduğunu değişebiliyor
Randevu mhrs den almıştık
MHRS ye bakiyorum sık sık ama mesai dışı diye hiç bişey yok
Hafta sonları saat 10 dana sonra kontrol et o zaman nasıl aldığımı hatırlamıyorum ama gece bile uyansan kontrol et randevuyu
Bu gün var doktor ama randevuyu nasıl Alican bilmiyorum daha önce hiç almadım akşam 17 ile 20 arası randevuyu normal herzaman aldığımız gibi mi alacaz acaba
Evet hiçbir fark yok normal aldığın gibi hangi saate istiyorsan al
Teşekkür ederim
Mhrs den randevu varsa o saate randevu alip gidiyorsun, ekstra bir ucreti yok
İnternetten araştırayım dedim ücretli dedi ücreti neyse de randevu nasıl alırım bilmiyorum MHRS ye bakiyorum mesai dışı bişey çıkmıyor
Her zaman cikmiyor ben baktigimda da, olmadi 182 arayip onlara sor yardimci olurlar bence
Teşekkür ederim öyle yapacam kessin çünkü randevu görünmüyor ya bitmiş yada yada görünmüyor
Mesai saati bitiminde orda olursan da bakıyor
Olmadı öyle yaparım çünkü randevu yok görünmüyor
Canım mesai dışı diye bakmayacaksın çocuk doktorunu seç saat 4'ten sonra randevu olabiliyor ona göre saat seçeceksin
Bazı doktorların sadece mesai görünüyor bazıları da mesai dışı yani saat 4'ten sonra duruma göre randevu alırsın
Bakıyorum kaçtır sadece mesai olarak görünüyor
1,487,473 soru
24,316,495 cevap
345,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın