0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (500 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar 30+4 günlük hamileyim 3 4 damla peçeteye silince kan geldi iç çamaşırım hiç batmadı silince gördüm bende sbah randevu aldım öğle sonuna bebek de hareketli şükür bu haftalarda. Başına gelen var mı sadece bel ağrım var bide yürüyünce alt kısımda baskı oluyor 

9 Cevaplar

0 oy
(8,045 puan) tarafından

Hamileliğin her döneminde kan önemli bir şey. Doktora giderek iyi yaparsın 

(500 puan) tarafından

Bugün öğle sonu gidceem inşallah benimde içim rahat değil 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Gulum zaten erken dogum riskin varya o yuzden tedbirli ol nisanin gelmis olabilir ama 1 hafta once bile nisan gelebiliyo bebegin hareketli ve suyun gelmediyse korkma ama tabiki de doktoruna ulas neymis ogren belki dugumu basladiysa durdurur baska bi sorun varsa tadaviye baslar belki de gelisimi tamamlanmis cok kucuk degil der dogumu baslatir olabilir hakkinizda hayirlisi olsun 

(500 puan) tarafından

Nisanım kızımda gelmişti bu nişana benzemiyor mukuslu değil yinede bilemiyorum tabi devlete gittim için ulaşamıyorum randevu aldım öğle sonuna bugün gidecem bakalım geçen hafta 1500 kilo dedi şimdi bilmiyorum kaç kilo bebeğim hareketli şükür yoksa acile giderdim rnsvdu buldum için bekliyorum çok teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun kardeşim 🥰 🤲 

0 oy
(891 puan) tarafından

Daha önce başıma gelmedi ama çok iyi yapmışsın randevu almakla hamileliğin hiçbir döneminde kanama normal bir şey değil sağlıklı bir doğum olur inşallah Rabbim sana bağışlasın 🤲🥰

(500 puan) tarafından

Bı arkadaşım 3 4 damladan bişey olmaz dedi ama içim asla rahat değil bebeğin başı aşağıda baskı yapıyor ondan mı acaba diye düşündüm bende amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 ❤️ 🥰 

0 oy
(8,955 puan) tarafından

protein kaçağı vardı sende, hiç beklemeden git doktora 

(500 puan) tarafından

Ben anlamadım var mı dedim pozitif dedi sonra başka Doktor 224 çıktı dedi sınır 300 dedi tuzu kes diyete devam et sorun olursa gel dedi bugun 3 de rnsvdum var gidceem silince gördüm bende bebek hareketli sadece bel ağrım var bakalım ne diycek 

0 oy
(2,655 puan) tarafından

Bilgim yok inşallah bebek vaktinde sağlıkla gelir. Sağlıkla büyütürsünüz inşallah 

(2,655 puan) tarafından

Senden de razı olsun ❤️❤️ sağlıkla doğurdum haberini alırız inşallah 🥰🥰

(500 puan) tarafından

Ay amin inşallah benimde hayalim o haberi vermek bu kız çok aceleci bizi sürekli korkutuyor teyzesi 😁 eşim diyor şimdiden bizi oynatıyor acelesi ne acaba diye 🥰❤️❤️

(2,655 puan) tarafından

Benim kız da bizi 10 haftalıkken fazla kanamayla hastaneye götürdü elhamdülillah şimdi 33 haftalık olduk. Cuma günü hürmetine hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız inşallah ❤️

(500 puan) tarafından

Bende başında dediniz haftalarda kanamam oldu düşük riski var dedi onları atlattık erken doğum riski var şimdi bende 30+5 im ama ultrasonda 32+5 gözüküyor bende hangisi doğru bilemiyorum doktor 32 haftalıksin diyor amin inşallah sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah 

(2,655 puan) tarafından

Amin inşallah kardeşim ❤️

0 oy
(5,961 puan) tarafından

Tabikide önemli olabilir mutlaka doktora gorurnun 

(500 puan) tarafından

Biraz önce bir damla kadar iç çamaşırımada gelmiş bugün saat 3 de rnsvdum var bakalım doktor ne diycek ağrım yok sadece bel ağrım var inşallah bi sorun yoktur 

0 oy
(16,032 puan) tarafından

Nisan olabilir mi sevgi canim

(500 puan) tarafından

Doktor dedi doğum olabilir de olmayabilir de net bisey diyemem dedi nts sancı çıkmadı alttan baktı ultrason dan baktı sorun görünmüyor yatarsan kanamayı takip ederler dedi ama kan gelmiyor sadcee sabh silince geldi eğer devam ederse acile gidecem bide ben 30+5 im doktor 32 haftalık 2 kg dedi inşallah 2 3 hafta daha sabreder 🤲

0 oy
(2,427 puan) tarafından

Lütfen beklemeden sağlık kuruluşuna başvurun haftanız ileri ve gebelikte kan gelmesi önemli bi durumdur

(500 puan) tarafından

Hastaneden geldim hiçbir sorun görünmüyor ama doğum başlamış da olabilir olmayabilir de dedi bazen gelip 1 2 hafta sonra doğum da olabiliyormuş hastanede yatışim vardı zaten çıktım çocuklar da var doktor tekrar yatış veriyor kabul etmedim sorun olursa direk acile giderim alttan baktı ultrason baktı nts sorun çıkmadı şükür inşallah 2. 3 hafta daha durur sabreder 

0 oy
(1,838 puan) tarafından

Sağlıkla doğup kucağına alırsın nşAllah Canım haber et 🤲🤲

(500 puan) tarafından

Ciğer iğnesinin inşallah benim bebişede faydası olmuştur ben ilk defa vuruldum birde benim kızım da da gebeliğin sonlarina doğru şeker vardı bende kızım 34 de 3300 doğdu doktor bu bebeğimede iri bebek dedi bakalım sağlıklı olsun da  benim diğer bebeler hep küveze girdi bebekten bebeğe değişiyor bence oğlum 3400 doğdu ama solunum sorunu vardı bide 39 haftada doğmuştu ben genel anestezi alıyorum mecburen ondan mı etkileniyor acaba 

(7,889 puan) tarafından

Bende kızımda genel anestezi aldım ama bir şey olmadı ama artık spinal sezeryanla yapıyorlar rahat oluyor seninde öyle olur muhakkak iğne bebeğe fayda etmiştir bile dert etme 

(500 puan) tarafından

Abla ben spina bifida ameliyatı oldum için spinal olmuyor bana doktor felç kalırsın kesinlikle olmaz dedi sadece genel anestezi oluyor bundan bile şansım yok😏

(1,838 puan) tarafından

Ay hadi İnşAllah gelmez Kan 🤲🤲

(500 puan) tarafından
+1

İnşallah 🤲

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,959 soru

24,394,012 cevap

349,546 kullanıcı

...