Birinci oğlumun ismi Melih şimdi 2. olacak Allah nasip ederse ona da Selim ismini koymak istiyoruz, görümcem diyor ki Melih ismi güzel ama Selim ismi çok basit gibi diyor , ben de bizim içimize sindi babası da ben de beğendik anlamı da cok guzel dedim , sıradan diyor basit diyor sizce öyle mi, birde diyor ki ileride anne benim ismimi niye böyle koydunuz melih ismi havalı benim ismim sönük gibi derse ne yapacaksın diyor yok artık dedim icimden moralimi bozdu gitti
Komşumun oğullarının işmi Semih ve Melih
Ne oglumda Yavuz Selim.
Selim ismi bende anlamı çok güzel hemde Cool bir isim
Ne güzel isimler cook teşekkür ederim
Salih daha güzel bence Salih evlat olsun evinize huzur getirsin bence melihe de uyar
O isim de çok güzel ya bende dusundumde dayısının adı koymak istemedi eşim
Selim ismi çooook güzel ben çok beğenirim. Kesinlikle koymalısınız. Selimler çok efendi nazik olur.
Çok sağ olun çok teşekkür ederim ben de öyle hissediyorum ❤️
Selim bir padişah ismi görümce dangalak sanırım basit diyemez ve çok güzel bir isim Melih den de güzel
Kimin ne dediğinin önemi yok siz beğendiyseniz tamamdır
Çok teşekkür ederim
Ne saçma bişey Melih nasıl havalı oluyorda Selim olmuyormuş çocuk senin karar senin kimseye bişey sormak zorunda değilsin beğendiyseniz bitti gitti kimine bende oğlumun adını Oğuz ata koydum laf ettiler çok ağır o ne öyle bi garip isim falan hiç umursamıyorum çocuk benim ben beğendiysem tamamdır isimli zıbın takımları yaptırdım bile kimene
Adıyla yaşasın canım kesinlikle doğru söylüyorsun, Ata diye bir arkadaşım vardı çok iyi bir insandı çok karakteristik efendi bir insandı o geldi aklıma
Semih melih uyumlu ogluşumun adı semih :)
Cok teşekkür ederim, Semih de diger tercihimizdi
Semih de cok güzel adıyla yaşasın 💕
Selim çok hoş bir isim ve modası geçmeyen isimlerden. Bundan 100 önce de güzeldi 500 yıl önce de. Bana göre 100 yıl sonra da güzel kalır diye düşünüyorum
Yaa ne güzel yorum bende oyle hissediyorum cok teşekkür ederim 💕
1,486,347 soru
24,300,057 cevap
344,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın