35 haftalık hamileyim ikinci doğumum olacak 3 yaşında da bi kızım Kayseri'nin ilçesinde oturuyorum normalde buradaki hastahane de doktor yoktu kontrollere Kayseri'ye gidiyordum buradaki hastahaneye de doktor gelmiş gideyim bakayım dedim doktor güzel ilgilendi ama yaşı çok genç yeni mezun olmuş sanırım annem de olsun burası yakın en azından diyor ama yaşı genç olması düşündürdü doğuma nasıl olsa doktor girmiyor diye düşünüyor ama doğum şekli de belli değil siz olsanız ne yapardınız yakın diye doktorunuzu değiştirir miydiniz
Araştıtma hastanesinde hem serklajım hem sezeryanım yapıldı.
Serklajımı yapan asistan doktordu.gayet başarılı geçti.onlarda böylr böyle başarılı olacaklar.her doktorun ilk hasta deniyimi vardır.kendizi önce Allaha sonra onlara emanet edin
Teşekkür ederim
Bana yatis vermislerdi, doktor citi piti bi genc kiz. Hemsire sandim, doktor ne zaman gelir dedim, ben doktorum demisti :) dogumhane de beklerken, o doktor yine kontrol etti ve dikkati sayesinde cocugun kalp atislarinin yavasladigini farketti qcilen sezeryana aldilar. Hala duaci olurum o doktora. Yani deneyim tabinki önemli ama onyargilida yaklasmak dogru değil. Allah iyilerine denk getirsin, belkide o bilgiler hala tazeykwn daha dikkatli olabiliyorlar
O konu da haklısın saat 15.00 dan sonra yokum haftasonu da yokum onun dışında ilgilenirim dedi bir de bir tane doktor var nöbetçi doktor olayı da yok biraz da o kafamı karıştırdı
Canım yeni mezun olması imkansız önce mezun oluyolsr sonra bi süre sınava hazırlanıp çalışıyorlar daha sonra uzmanlık eğitimi alıyorlar sonra işe başlıyorlar yani sana gelene kadar uzmanlık sırasında bir sürü gebe gelip geçiyor doğumda yaptırıyorlar sezryana da giriyorlar ama tabi yine sen bilirsin doğum bu içinin rahat etmesi daha önemli
Yani illaki uzmanlık yapmıştır tabi gündüz ilgilenirim ama akşam ya da hafta sonu ilgilenemem kendi doktoruna gidersin dedi normal olursa zaten ebeler yaptırıyor ebeleri de tanıyorum çok iyiler yorumun için teşekkür ederim
İki doğum yaptım ikisine de gencecik abiler bacılar girdi çokta iyi geçti bence yaşlılar daha sıkıntı 😂 bizim burda bir yaşlı kadın doğumcu var adam valla duymuyor gidenler bin pişman bı kere mecbur muayene oldum olmaz olaydım düşük yaptım gebe olduğu bilmiyordum tabi hocam kaç haftalık ti kaybettim bana ne dese beğenirsin ALLAH BİLİR 🤣
ben kızıma hamileyken kendi doktoruma randevu bulamadım başka doktora gittim tipini görsen doktor demezsin saç sakal birbirine karışmış nst çektirdi muayene etti yaşı da baya vardi sancın yok eğer olursada kendi doktoruna git dedi oysaki ben sancım var diye gitmedim kontrole gittim eşim çok sinirlenmisti yaşlılar gerçekten değişik oluyor 🤣🤣 normal doğum yaparsam zaten ebeler giriyor da gündüzleri ben ilgilenirim ama akşam ya da haftasonu birşey olursa kendi doktoruna git dedi tek olduğu için nöbetçi doktor yok
Benimde doktor aynen öyleydi vallahi saç sakal birbirine girmiş sanki bir yıldır banyo yapmamış gibiydi acaba aynı doktordan mi söz ediyoruz
Hangi sehir de oturuyorsunuz ki
Tekirdağ Çerkezköy siz
Kayseri Yahyalı
Benzetilmiş o zaman yada ikizi 😂bence tüm yaşlılar öyle
🤣🤣🤣 yaşlılarla genel olarak anlaşmak zor olduğu için hâlbuki doktoru çok övdükleri için gitmiştim
Valla ben ilk gebeligimde ilk muanemi olacaktım o doktorun kapısına oturdum doktorum baskaydi tabi baktım yanimdaki kadan karnı burnunda buna mı geldin sen kız dedi ben de yok doktorum başka dedim ayy aman aman sakın buna gelme bizim geri dönüşümüz yok bari sen kurtar kendini demişti hiç unutmuyorum etraftakilerde durup öyle bakmıştı bana valla o gün çok tuhatfa olmuştum ve düşükten sonra mecbur gittim başka doktor randevusuz almıyordu onun dışında 😂
🤣🤣🤣🤣 sancın yok değip beni gönderdiğin de kendi doktoruma da gittim randevu bulunca durumu anlattim kadın bile şaşırdı o nasıl tavır diye ama bazı yaşlılar da iyi oluyor benim detaylı ultrasonu çeken doktor da çok tuhaftı ama güzel ilgilendi
Ben olabildiğince yaşlılardan kaçıyorum düşük yaptım dediğim bana ilaç vermemişti enfeksiyon kapmistim başka bir doktora göründüm o zaman bana sordu kaç haftalıkti düşük yaptım bilemedigimi söyledim bir önce gittiğin doktor soylemedimi dedi bende valla sordum ama Allah bilir dedi dedim valla onu bile bir gülme tuttu
Ya doktor seçimi gerçekten çok önemli benim ikinci bebeğimin kalbi durmuş benim haberim yok tansiyonum filan düşüyor kafamı kaldiramiyordum ben hamilelikten zannediyorum doktora kontrole gittim 5 dakika geç kaldım diye almadı beni sonra araya Bayram tatili filan girdi ben sürekli acillik oluyordum başka doktora randevu buldum bebeğin kalbi durmuş 12 haftalık olman gerekirken 7 hafta da kalmış dedi hemen kürtaja almışlardı meğer beni zehirlemek üzereymiş biraz da doktorlara karşı hassasiyetim burdan geliyor yani her önüne gecen doktor oluyor ama insan olamıyor
Aynen öyle valla bende çok öyle doktorlarla karşılaştım maalesef Allah hepsine önce vicdan versin size de çok geçmiş olsun
Amin canım sağol sanada geçmiş olsun şans meselesi ya gerçekten sonra niye doktorlara guvenmiyorsunuz diyorlar özel de aynı devlette aynı
Çok teşekkür ederim öyle gerçekten vicdan bu ne özel ne devlet aynı egoları tavan
Allah herkesi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsin
Aminnn
1,486,660 soru
24,304,040 cevap
344,242 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın