Nnjjnnjjlpouhbmll
Benimkilerinde aralığı az ikiside küçük zaman zaman bence tüm annelerde oluyor ama onemli olan karşıdaki çocuğun günah keçisi olmadığını evebynler arası sorunlardan sorumlu olmadıklarını idrak edebilmek sıkı sıkı sarıl artık bir bireyler ve bağırıp çağırdığında inciniyorlar gönüllerini al her bagiracaginda gözlerini kapat bir on saniye say nefes al
Aynı beni anlattin canım biri iki buçuk yaş diğeri bir yas eşten destek görmeyince insan hicbiseye tahammül edemiyor en ufak biseyde çocuklardan sinirini çıkarıyor Allah yardimcimiz olsun
Al benden de okadar bnde sakon bir anne olmayı insan olmayi istiyorum ama her gör ki bizi ne hale getiriyorlar snrada bizde onlar gbi kendimizi sucluyoruz kendimize kiziyoruz
Benim tek çocuk bence iki çocuk bakmak daha rahat sen bir de tek çocuk bak oooo anlatamam en azından sizinkiler birbiriyle uğraşıyor tek olunca direk yedi yirmidort senle uğraşıyor
Bu dertteyim bende bir diyorum 2. Olsun onunla ilgilenir beni rahat bırakır. Ama destek olmadığı için inada korkuyorum istemiyorum ne olacak bilmiyorum
Yapabilen hemen yapsın kardeş benimki çok büyüdü 7. Yaşta ne yapacak kardesi
Bir arkadaşım 7 yaşında 2. Yaptı çok rahatım dedi. Benim kızda 4.5 yaşında bilmiyorum eşim hiç birşeyde destekçi değil oyuzden gözüm kesmiyor
Benim çocuğum kendi bakar onderece de çocuk doğurmak zor gerçekten
Cok amin diyorum bende son sozlerinize
Ben sen değilim sen kendine ettin bende çok amin dedim 😊
Hayat daha devam ediyor canim kimin ne olacagi hic belli olmazz :))
Ay allahim bak minik aklıyla bana bedduadan etmeye çalıyormuş nediyelim sana kat kat geri dönsün zaten var başında hiç gitmesin 😉
sende bu akil oldugu sureceee daha cok gorun gerizekali
Simdi benim duvarimdan defol git senin kucuk aklina ihtiaycm yok benm
1,497,410 soru
24,460,050 cevap
354,568 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın