Merhabalar. 14 Aylık oğlum var her gece saat 1.30 olunca çığlık çığlığa ağlıyor 15 dk susmuyor sonra sakinleşiyor. Bu neyden kaynaklı acaba yaşayan var mı alışkanlık mı yoksa diş falan mı başka birşey mi aynı saatini şaşmıyor. Neden böyle olduğunu anlamıyorum doktora götürmeli miyim bunun için yaşayanınız var mı normal mi?
Nedenini bilmiyorum ama benim oğlumda yapıyordu bi ara, sebepsizce uykudan kalkıp ağlıyordu hiçbir şey söylemeden sanki bişeyden korkmuş gibi canı acıyormuş gibi sebebini hiç anlayamadım bir süre devam etti kendiliğinden geçti
Benimde aynısı sanki etinden et koparılıyor öyle ağlıyor durdık yerde. Bizimde geçer inşallah canım
İnşaAllah, kucağıma alıp ne oldu neyin var ne istiyorsun diyordum ama cevap vermiyordu , gece terörü falan mı diye düşünmüştüm bir ara ama neyseki düzeldi
İnşallah bizimde düzelir canım. Bende oyalayacak birşeyler buluyorum en sonunda normal e dönüyor
Benim kızımda öyleydi zamanla kendiliğinden geçti gece terörü büyük ihtimal
Bizimde geçer inşallah aynı saatte avazı çıktığı kadar ağlıyor duyan evde şiddet uygulıyoruz sancak zor sakinleşiyor 🥺
Valla bizimde öyleydi gece bilmem saat kaç her gece öyleydi her an kapıma polis falan gelecek diye bekliyordum valla
Bizim hep saatimiz belli 1.30 Gece. Sonra bidaha olmuyor sadece 1 kere ondada tam oluyor yani. Geçici bir süredir inşallah dişede bağlıyorum biraz dişleri baya gelmiş onında etkisi var gibi. Valla bende kiradayım yukarı kadar gidiyordur ses ama Allah'tan oda biliyor yani söyledim oda biz çocuk görmedik mi benim çocuklarımda öyleydi dedi öyle rahatladım
İnşallah düzelir en kısa zamanda herkeste oluyor anladığım kadarıyla ya distir yada atak falandır Allah komsundan da razı olsun anlayisliymis
İnşallah canım amin sağolasın
Normal ya bebek bu. Sen 10 dk önce uyandır su ver bakalım noluyor. Rahat uykuya geçe biliyormu. Benimkide öyle yaa. Su verme etkili ola biliyor. Bide o saate yakın telefonda piş piş açıyorum. Odanı hafif aydınlat. Karanlıktan korkuyor ola bilir
Benim oğlumda öyleydi şimdi kızımda öle zorla uyuyo ve geri kriz geçiriyor zamanla azalıyor bitiyor yaş ilerledikçe
1,489,714 soru
24,347,784 cevap
346,342 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın