Postuna yazdığım yoruma kinlenen bir arkadaş🤭
Tüm postlarıma ve yorumlarıma üşenmeden bakıyor çok sevdim maşallah baya işsiz olmalı 😁
Aklıma nedense boya badanacı sevgi geldi banada böyle takmıştı her postuma salça oluyordu
Bilmiyorum ki ama yani böyle de takıntılı olunmaz bir de arka arkaya yazıyor postlara😅
Özelden mesaj atıyorsa kesin o ağzı çok bozuk bebek grubunda banada aynen böyle yaptı
Özelden yazmadı da postlarıma kötü yorum yapmış bi kaç gün önce binadaki bir adamla ilgili post açmıştım gece gürültü yapıyor diye görmüşsündür belki ona yazmış komşunun bekar ve erkek oluşundan bahsediyosun ne düşünüyosan artık diye 😂
Kişi kendinden bilir işi deseydin
Şimdi bir şey derdim de 😄 Allah kimseyi işsizlikten sınamasın
Sakin arkadaşlar sorun nedir
Kendisi bir post paylaştı 9 yaşında oğlum cinsel organını dokunuyor kokluyor diye bende dedim git doktora sor buradakiler nereden bilsin neden yaptığını sonrada tüm sayfamı dolaşıp yorum yazmaya başladı😏
Tövbe tövbe cinsel organına eliyorsa git doktara Sor ne bilsinler burdakıler niye dokunuyor belki takıntı yapmış
Bilemiyorum cano farklı biri gerçekten
Herhalde cinsel içeriklerle konuşmayı seviyor ne bileyim yani sadece Şok oldum yani neymiş oğlun şeyini elliyor kokluyor tövbe yarabbi
Bir ara demet bulut vardı onun tarzına benziyor 😅 hortladı herhalde 😂
Bilemiyorum o da yapıyordu gerçi haklısın ama onun kızı vardı heralde bi de hamileydi o 🤣
Onlar da şüpheli 😂
🤭😂
Ne saçma gereksiz 😂
Sorduğum soruda ne varmış diye söyleniyor bir de 😁
Gıcık kapmış sana boş ver
Kız ne postu actında bu insan diyemiyorum da böyle deyler yazdı sana manyak kadın
Tabii canım tabii ki de küçük değil artık büyük her şeyin bilincinde ne bileyim herhalde psikiyatri sorunları var çocuğa bir doktora göstermek gerek
😫😫😫 ayyy iğrenç ya birde 9 yaş hadi 4 yaş olsa cinsiyetini keşfediyor dicez de iyi demişsin bir zahmet doktora sorsun😀
Sormaz anca burda insanlara hakaret tarzı yorumlar atar 😏
Beyni heralde calısmıyor o yüzden beyni anca şnsanlara hakaret etsin
Öyle valla igrenccc tabi. Ne anlmıyokı. Anlasa cocugum hastaneye götürür her kes anne baba. Olmamalı benim gözümde
böyleleri çıkıyor ya, birine takıyorlar illa,😂 işsizlik zor
Postlarımdan yola çıkarak beni aşağılamaya çalışıyor bir de cevap vermedikçe daha çok yazdı 😁
kendini belli ediyor işte, boşver 😅
İşsizlik deyince de bu bacımiz 😂
Aman öyle deme şimdi senin postların altını da doldurur kötü yorumlarıyla 😁
Hahhahaha buyursun gelsin canım 😂🤭
Demet olmasın bu ustalara yemek vermeyen kadın 🤣😂
Bilmem o pek yapmıyordu sanki böyle 😂
1,485,980 soru
24,294,979 cevap
343,721 kullanıcı