0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (2,516 puan) tarafından

Hiç ama hiç olasım yok. Evet rahatsız ediyor ama hiç içimden olmak gelmiyor... 

Burda bir kaç kişi olduğunu söylemişti ama tam hatırlamıyorum birisi 

@Emineninanesii olacakti aklımda kalmış. 

Bana bu sürecin nasıl olduğunu anlatır mısınız?

Hastane de kaç gece kalınıyor ameliyat açık mi kapalı mı yapılıyor? Ameliyattan sonra ağır kaldırırken sorun oluyor mu? ( bebeğim 1 yaşında ve mecbur sürekli kaldırıyorum) 

Ameliyat sonrası nelere dikkat ediliyor? 

Ne kadar sürede tam olarak iyileşiyor?

Sonradan sarkma tekrarlıyor mu?

Sarkma sonrasi olduda hamile kalınca ( sezeryan dogum ile) tekrar sarkma oluyor mu?

Son bir sorum da şu, şimdi benim özel tamamlayıcı sağlık sigortam var. Rahim sarkmasi teşhisi konulunca amelitayi özel hastane de ücretsiz olabileceğim. Sigortamin süresinin bitmesine de 2 hafta var. Yani 2 hafta içinde ameliyati oldum oldum olmazsam eger sanırım bir sonra ki sigorta yenilemem de ameliyat ücretsiz olmayacak. Çünkü rahatsızlık teşhisi olmuş olunca sigorta yenileyince eski rahatsızlık olduğu için sigorta ameliyati karşılamıyor. Ben böyle biliyorum. Ama eminde değilim. Bu durumu iyi bilen biri varsa aydınlatabilir mi?

1 cevap

+1 oy
(1,409 puan) tarafından

Ameliyat hakkında bilgim yok ama  tamamlayıcı sağlık sigortasında yenileme yapınca ameliyatı karşılıyor canım onu biliyorum. Sigortacınıza sorarsan daha net bilgi verecek canım 

(1,409 puan) tarafından

Tabiki söyler , herşeyi söylemek zorundalar canım o kadar paraları boşuna mı veriyoruz , ben yıllarca tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım yaklaşık 1 senedir yenilemedim, bize sigortacımız en ince ayrıntısına kadar herşeyi söylüyordu , mesela hamilelikte özelden yararlanabilmemiz için 1 sene özel sağlık sigortası olması gerekiyor, 2.yi yenileyince o zaman yararlanabilirsin vs gibi ince detayları dahil anlatmıştı . Eğer cevap vermiyorlarsa sigortacınızı hemen değiştirin derim 

(1,409 puan) tarafından

Evet canım karşılıyor buna da cevap vereyim 

(2,516 puan) tarafından

Tamam cnm soracağım, çok sağol..

Hem bu hakkımın yanmasını da istemem. 

Bir yanımda olmak istiyor bu ameliyati çünkü

Ama bebeğim de küçük onu sürekli taşıyorum ağır kaldırmış oluyorum mecbur . En azından bebeğim 2 yaşına geldiğinde yaptırsam benim için çok daha iyi olur. 

(1,409 puan) tarafından

Bence geciktirme derim ama gene de sen bilirsin canım geçmiş olsun ❤️

(2,516 puan) tarafından

Çok sağol cnm 🙏🩷

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
3 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 450 göst.
23 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervetrm (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.

Kategoriler

1,493,620 soru

24,403,328 cevap

350,306 kullanıcı

...