Annemle küsmğstü bana esımle barıstım dıye. Bende altın ve para birikimimı annemlere verdım 16 altın ıkı buçuk mılyar bır para idi.kac ay önce verdım ben altını verın TOKİ'ye yazılacam dedım başta ıtıraz ettıler bende verın dedım. Ben kardesıme dedım onlar kuzenımle ses kaydı atmıslar altını alsın bırdaha buraya adım atmazsın 16 altın oldu 15 ıkı buçuk mılyar param oldu sana bır mılyar para hiç birşey zoruma gitmiyor kuzenimle bana laf sayıyorlar onu gectım dıyorlar 3 mılyar verelim hayatımızdan çık dedıler. Bende dedım çocuklarımı bundan sonra görmeye gelmeyın. Bana küsseniz bile elin dedıkoducu kızına ne laf verıyorsunuz düne kadar kapınızı calmıyordu simdı kızları olmus. Babam yazmıs hakkım haram tek yazdıgım sız bilirsiniz
Lütfen biraz daha dikkatli yazın şu yazıları. Yazarken birimi kovalıyor anlamıyorum ki. Hiç bir şey anlamadım kim kime küsmüş. Kim kime para vermiş ne olmuş 🙄
Ailesine vermiş onlarda zorla geri veriyormuş
Ben altın para zamanında verdım zorla geri aldım ve eksık verdıler
Haklısın canım kendi evin kendi bileceğin iş boşver herkes bir şey diyor zaten dinleme sen mutlu olmaya bak
Haklısın ama işte eşine de döneceksen baba evine gitmeyeceksin
Kimseye de laf vermeyeceksin
Ailenin yaptığı ayıp ama onlarda seni düşünmüş demek li geri dönmeni istemediler
Amaaan kafana bile takma benim annem ben bosanmiyorum diye 17 yıldır kapımı açmaz herkesi bana dusman etti umrumda mı valla değil sonuçta bende bir anneyim ben onun evladiysam cocuklarimda benim evladım haaa ozluyormuyum evet ama çocuklarım daha degerli
1,485,879 soru
24,293,740 cevap
343,618 kullanıcı