0 oy
57 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Sözünde mi öyle sabah 7.30da uyandı uyu uyan yaparak 15 dklik uyuyor yarım saat 1 saat direniyor nerdeyse uykuya dalamıyor bir türlü kucağımda durunca sıkıntı yok ama koyduktan sorna başlıyor mızırdamaya ağlamaya önerileriniz var mı?

Günlük banyo yaptırsam mı acaba uyku rutini gibi akşamları 

Öğlen dışarı cıkarsam mı bilemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,479 puan) tarafından

3 aya kadar pek uyku düzeni beklemeyin, canı isteyince uyanır emer canı isteyince uyur. Sadece geceleri ışık yakıp gezdirmeyin geceyi öğrenmesi için , 3 aya doğru rutin oluşturabilirsiniz belli saatlerde yatırabilirsiniz

önce (2 puan) tarafından

Aslında yeni doğanların uyuması lazım bı 14 16 saat 3. Aydan sonra başlıyor diye biliyorum bizimki ters gidiyor sanırım 3. Aydan umudum 

Doğduğu ilk 2 hafta uzun uyurlar genelde 2 hafta sonra bidaha uyumaz oluyorlar , geceyi gündüzü bilmiyorlar , anneden ayrıldığını zaten anlayamıyor 

önce (2 puan) tarafından

Bebeklere de güncellemeler geliyor herhalde:)

Benim gördüğüm bebekler böyleydi sizin gördükleriniz değişikmiş demekki :)

-Reklam-
0 oy
önce (7,156 puan) tarafından

İlk 5-6 ay dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar. Uyku düzeni beklemek doğru olmaz. 1 ay çok erken düzenli uyuması için 

önce (2 puan) tarafından

Düzenli uyku istemiyorum ki şöyle aralıksız 2 saat uyusa yeter yeni doğan için aşırı fazla uykusuzluk süresi en basiti bugün gece 4 te uyandı öğlen 11.30a kadar 15 dk kestirmeler yaptı 2 kere sonra full uyanık 11.30dan 12ye kadar uyudu ondan sonra 2ye kadar uyanık dışarı çıkardım uyudu 3e kadar 3ten 5e kadar bu şekil şuanda akşam 7den belli uyanık geçer umarım :)

0 oy
önce (4,771 puan) tarafından

Ilk 3 ay dogduklarinin bile farkında olmuyorlarmis o yuzden 4. Trimester deniyor bu döneme. Temas istemesi de cok normal ben kucağımda uyutuyordum hep siz isterseniz kundak deneyebilirsiniz anne kucagi hissi olur

önce (2 puan) tarafından

Evet öyleymiş ya kucakta da uyumuyor kundakda da bir sıkıntısı da yok şükür gaz sorununu da hallettik umarım geçici bir süreçtir

0 oy
önce (202 puan) tarafından

Sanırım bu senenin tüm bebekleri böyle benim kızım inşallah 4 gün sonra 4 aylık olacak halla öyle hastaneye gittik tahliller falan yaptırdık herşey temiz çıktı çok şükür doktor huyu böyle 4uncu aydan sonra belki düzelir dedi bizde duzelicez inşallah 

önce (2 puan) tarafından

İnşallah 25 günlüğüz daha 4 5 gündür perte çıktım anaokuluna giden kızım var birde oda 7. Aydan 2.5 3 yaşına kadar 0 uykuyla büyüdü bu böyle olmaz umarım 

Benimde ilk kızım öyleydi buda öyle gidiyor cekicez mecbur Allah yardım etsin zor gerçekten uykusuzluk çok çok zor ekstradan ilgilenmem gereken bir çocuk daha varsa 

önce (2 puan) tarafından

Evet öyle gerçekten rabbim yardımcınız olsun 

Amin Allah razı olsun dizinde inşallah 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
8 Eylül 2025 Diğer kategorisinde 2bebissannesi (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 363 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy